Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΤΟΥΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ...

Αγανάκτησαν με... τους γονείς 11 βρετανικά σχολεία, που εξέδωσαν ολόκληρη ανακοίνωση με την οποία τους απαγορεύει να φορούν πιτζάμες! Για γέλια ή όχι, κρίθηκε πως οι κανόνες για ευπρεπή περιβολή δεν αφορούν μόνο τους μαθητές, αλλά και τους κηδεμόνες.

Τι να σου κάνει ο έρμος ο γονιός που ξυπνάει από το μαύρο χάραμα για να πάει το παιδί στο σχολείο και στη συνέχεια να ετοιμαστεί για την δουλειά του; Με τις πιτζάμες το πάει το βλαστάρι του για μάθημα και έπειτα γυρνάει για τα δικά του...



Αυτή την συνήθεια δεν την είδαν με καλό μάτι τα σχολεία της πόλης Μίντλεσμπρο και, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Evening Gazette», απαγόρευσαν στους γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους φορώντας τα ρούχα του ύπνου!

«Δεν είναι σωστό να εμφανίζεται κάποιος με τις πιτζάμες στο σχολείο... Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού η σωστή περιβολή δίνει το καλό παράδειγμα», ανέφερε ένας εκ των διευθυντών.

Μην νομίζετε, όμως, ότι μόνο οι εκπαιδευτικοί έχουν «κόλλημα» με τις πιτζάμες... Με την απαγόρευση συμφωνούν και πολλοί γονείς! Ε, αυτοί ας πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο ντυμένοι στην «πένα», να δούμε τι θα καταλάβουν...


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ