Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΝΑΤΗΝ, ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

Η σύζυγος του γάλλου προέδρου (μεγάαααλεεεε, Νικολά!), Carla Bruni, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με κοιλίτσα, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που έλεγαν ότι μπορεί να μην είναι έγκυος. Πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τις συζύγους των άλλων ηγετών, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των Οκτώ (G8) στο γαλλικό θέρετρο Ντοβίλ, φορώντας ένα ριχτό φόρεμα από το οποίο ωστόσο διαγραφόταν η κοιλιά της.

Το πρώην μοντέλο δεν έχει επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος, ούτε πάντως έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί εγκυμοσύνης. Την Τετάρτη, μέλη μίας βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης έκαναν δώρο στην 43χρονη Bruni βρεφικά είδη για να υπενθυμίσουν έτσι το θέμα της παιδικής θνησιμότητας στον αναπτυσσόμενο κόσμο.



Ο σύζυγός της, πρόεδρος Nicolas Sarkozy, αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι το προεδρικό ζεύγος περιμένει το πρώτο του παιδί, αλλά την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας του το δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα.


Ένα "προεδρικό βρέφος" ενδέχεται να αποτελούσε τονωτική ένεση για την δημοτικότητα του Sarkozy, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα χαμηλότερα ποσοστά δημοτικότητας που έχει καταγράψει γάλλος πολιτικός ηγέτης εδώ και δεκαετίες και τον επόμενο Απρίλιο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Η ιταλικής καταγωγής Bruni, η οποία κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της και έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον Sarkozy. Ο γάλλος πρόεδρος έχει ήδη τρεις γιους από δύο προηγούμενους γάμους του.


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ