Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρεται σε ΠΑΟΚ με Μπενφίκα για τον Μεϊτέ


Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής βρίσκεται ο Σουαλίχο Μεϊτέ - Για προσπάθεια δανεισμού του από τη Μπενφίκα κάνει λόγο η Record.

Ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Πορτογαλία και Ιταλία, ο Αφρικανός χαφ ετοιμάζεται να αποχωρήσει εκ νέου από τη Μπενφίκα, με την οποία δεσμεύεται για άλλα τρία χρόνια, ενώ η Κρεμονέζε δεν προχώρησε στην απόκτησή του μετά τον υποβιβασμό στη Serie B

Ειδικότερα και σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record, ο Δικέφαλος φέρεται να έχει κάνει πρόταση στους «αετούς» για να πάρει δανεικό τον Γάλλο (με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού) αφού δεν θα παραμείνει στην Κρεμονέζε, που αποφάσισε λόγω υποβιβασμού να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του.

Ο Μεϊτέ έκανε μία γεμάτη σεζόν στο Campionato με 35 συμμετοχές προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη καθώς δεσμεύεται με τη Μπενφίκα έως το 2026 ενώ οι απολαβές του ανέρχονται σε 1.400.000 ευρώ ετησίως.

Ο Γάλλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ στην Μπενφίκα και οι Πορτογάλοι ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί τον παίκτη και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία να έχει κάνει ήδη πρόταση στην Μπενφίκα για να τον πάρει ως δανεικό.

Χαρακτηριστικά η Record αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Σουαλίχο Μεϊτέ, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Κρεμονέζε το 2022/23 και ανήκει στην Μπενφίκα. Ο ιταλικός σύλλογος, που υποβιβάστηκε στη Serie B, ξεκαθάρισε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 29χρονου Γάλλου μέσου λόγω του υποβιβασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ