Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Αδιανόητο βίντεο δείχνει κομμάτι πυραύλου να σκοτώνει ακαριαία Παλαιστίνιο την ώρα της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ


Ένα συγκλονιστικό βίντεο φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που ένας Παλαιστίνιος σκοτώνεται ακαριαία από ένα τμήμα πυραύλου που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ την Τρίτη.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ δείχνει τον άνδρα να περιφέρεται σε έναν δρόμο στο χωριό Nu’eima της Δυτικής Όχθης, όχι μακριά από την Ιεριχώ, όταν ένα μεγάλο κομμάτι ενός ιρανικού πυραύλου πέφτει από τον ουρανό.

Το τεράστιο κομμάτι προσγειώθηκε ακριβώς πάνω του, όπως δείχνει το βίντεο που αναδημοσιεύει η New York Post.

Ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε από τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ως εργάτης με το όνομα Sameh al-Asl, ήταν το μόνο άτομο που αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκε στην ιρανική επίθεση.


Η επίθεση της Τρίτης έστειλε εκατομμύρια Ισραηλινούς στα καταφύγια και φώτισε τον ουρανό πάνω από το Τελ Αβίβ. Μέχρι στιγμής, μόνο δύο Ισραηλινοί έχουν αναφερθεί ως τραυματίες από τα πυραυλικά πλήγματα, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν εκτόξευσαν 200 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ κατά την επίθεση που εξαπολύθηκε χθες Τρίτη το βράδυ, ανάμεσά τους -για πρώτη φορά- και υπερηχητικούς πυραύλους, όπως μετέδωσε σήμερα η ιρανική κρατική τηλεόραση. Οι Φρουροί της Επανάστασης, επίλεκτο σώμα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, διαβεβαίωσαν πως «το 90%» των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν «πέτυχε τους στόχους τους».

Από τη δική του πλευρά, ο ισραηλινός στρατός διαβεβαίωσε νωρίτερα πως το Ιράν εκτόξευσε περίπου 180 πυραύλους εναντίον της ισραηλινής επικράτειας, προσθέτοντας πως οι περισσότεροι αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ