Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η στιγμή που παιδοβιαστής συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος με 6 παιδιά στο αμάξι του


Μια σοκαριστική υπόθεση είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας με αφορμή την δημοσιοποίηση της σύλληψης ενός άνδρα στο Νέο Μεξικό από την Αστυνομία των ΗΠΑ. Οι Αρχές σταμάτησαν τον 41χρονο για τυπικό έλεγχο και αφού είδαν πως οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ, βρήκαν στο αυτοκινητό έξι ανήλικα αγόρια και κορίτσια μαζί με άδεια μπουκάλια τεκίλας και ουίσκι.

Ο Jeremy Guthrie συνελήφθη πέρυσι σε αυτοκινητόδρομο του Νέου Μεξικού ενώ οδηγούσε ασταθώς και η αστυνομία ανακάλυψε τα παιδιά - ένα από τα οποία φέρεται να βίασε και να άφησε έγκυο αφού τα γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το υλικό από την κάμερα σώματος της αστυνομίας από τις 5 Ιουλίου 2022 έδειχνε τον 41χρονο τότε Guthrie να οδηγεί σε αυτοκινητόδρομο και στη συνέχεια να συμπεριφέρεται ασυνάρτητα μόλις σταματήσει.

Όταν η αστυνομία πλησίασε το αυτοκίνητο, έκπληκτη το βρήκε γεμάτο νεαρά αγόρια και κορίτσια, τα οποία ο Guthrie ισχυρίστηκε ότι ήταν «φίλοι του» και επέμεινε με ακατάληπτα λόγια ότι ήταν όλοι τους 18 ετών.



Στη συνέχεια ο Guthrie προχώρησε σε δοκιμασία νηφαλιότητας στο πεδίο. Στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, μαζί με έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών.

Αλλά μόλις τον συνέλαβαν, ο Guthrie κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Το κορίτσι απέβαλε αφότου κακοποιούνταν σεξουαλικά για έναν χρόνο από τον 41χρονο. Η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο, και φέρεται να της έστειλε άσεμνα μηνύματα, ενώ είναι ύποπτος για τον βιασμό και αυτού του κοριτσιού.

«Με αηδιάζει. Είμαι εξοργισμένη με αυτό που έκανε στις εγγονές μου», δήλωσε η γιαγιά των κοριτσιών στο KRQE News 13. «Και είναι απλά ένας πολύ, πολύ άρρωστος άνθρωπος». Ο Guthrie είναι ύποπτος για τον βιασμό τουλάχιστον ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με την Albuquerque Journal.



Το χρονικό της σύλληψης του 41χρονου

Στα πλάνα της κάμερας σώματος από τη σύλληψή του, ο Guthrie φαίνεται να προσπαθεί να βρει το πορτοφόλι του αφού η αστυνομία του ζήτησε την άδεια οδήγησης. «Εκεί είναι το πορτοφόλι σου, ανάμεσα στα πόδια σου», είπε ο αστυνομικός. Τελικά παραδίδοντας το πορτοφόλι, ο Guthrie είπε: «Συγγνώμη, είμαι λίγο νευρικός». Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, το φερμουάρ του τζιν του Guthrie ήταν ξεκουμπωμένο και άρχισε να επιμένει ότι δεν είχε πιει τίποτα, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είπαν ότι μύριζε αλκοόλ.

Καθώς ένας από τους αστυνομικούς επέστρεψε στο φορτηγό για να μιλήσει με τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα, ένας άλλος αστυνομικός άρχισε να κάνει στον Guthrie προκαταρκτικές ερωτήσεις για ένα τεστ νηφαλιότητας στο πεδίο. Στην ερώτηση αν είχε υποστεί κάποιο εγκεφαλικό τραύμα, ο Guthrie απάντησε: "Πιθανόν, πώς μπορείτε να ξέρετε τέτοια πράγματα;".

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν είχε κάποια πάθηση που επηρέαζε την ισορροπία του, ο Guthrie απάντησε «Πιθανώς». Έπειτα φάνηκε ανίκανος να κατανοήσει τις οδηγίες του αξιωματικού να απαγγείλει το αλφάβητο από το H έως το S, και ενώ μετρούσε αντίστροφα από το 62 έως το 47, παρέλειψε εντελώς το 50 και έφτασε μέχρι το 30.


Ανοιχτά μπουκάλια τεκίλας και ουίσκι Fireball βρέθηκαν στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ικανοποιημένοι από τα στοιχεία, οι αστυνομικοί πέρασαν τελικά χειροπέδες στον Guthrie και τον έβαλαν στο περιπολικό τους. Οι γονείς των παιδιών έφτασαν στη σκηνή στην άκρη του αυτοκινητόδρομου για να τα παραλάβουν.

Λίγο μετά τη σύλληψη του Guthrie, η γιαγιά των δίδυμων κοριτσιών ενημέρωσε την αστυνομία ότι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα κορίτσια για πάνω από ένα χρόνο. Ένα από τα κορίτσια είπε στην αστυνομία ότι είχε γνωρίσει τον Guthrie στο Snapchat, σύμφωνα με την Albuquerque Journal, και ότι τη βίαζε τακτικά «για μεγάλο χρονικό διάστημα». Είπε ότι κατέγραψε τουλάχιστον μία από τις επιθέσεις, ενώ έκανε χρήση κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και είχε στην κατοχή του πολλά όπλα.

Ωστόσο, ο Guthrie δεν υποχώρησε ούτε όταν βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα. Σύμφωνα με τη γιαγιά των διδύμων, άρχισε να στέλνει μηνύματα σε ένα από τα κορίτσια ζητώντας χρήματα και ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το τηλέφωνο ενός φρουρού της φυλακής για να το κάνει. Ο Guthrie παραμένει πίσω από τα κάγκελα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Albuquerque, σύμφωνα με τα αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ