Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΠΑΟΚ: Τα φιλικά προετοιμασίας που θα μεταδοθούν μέσω Youtube και η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσω youtube τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας. Την Δευτέρα (03.07) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του “δικέφαλου του Βορρά” για τη σεζόν 2023/24.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ολλανδία, από τις 3 μέχρι τις 17 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας -κατά σειρά- τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, την Γκενκ και τη Βέστερλο.

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 5/7 (19:30)

ΠΑΟΚ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 8/7 (17:00)

ΠΑΟΚ – Γκενκ 12/7 (19:00)

ΠΑΟΚ – Βέστερλο 16/7 (17:00)

Οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν να προχωρήσουν σε δική τους παραγωγή των φιλικών αγώνων, μεταδίδοντάς τους μέσω του καναλιού της ομάδας στο Youtube, από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία με κάποια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα (03/70) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24.

Οι κάρτες περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ασπρόμαυρων», δηλαδή: α) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, β) της διαδικασίας των Play Off του πρωταθλήματος, γ) του Κυπέλλου, δ) των προκριματικών του UEFA Europa Conference League, ε) της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση, και στ) των φιλικών.

Οι τιμές για τους περυσινούς κατόχους που θα θελήσουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους ξεκινούν από τα 120 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τις 36.000 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες τιμές για όσους θέλουν να προμηθευτούν φέτος διαρκείας ξεκινούν από τα 140 ευρώ και φτάνουν ως τις 40.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (paokfc.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ