Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η κωμωδία ΄Παρασκευή και 13΄στο Δημοτικό Θέατρο Μαυροβουνίου Σκύδρας


 Μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες της στην Αθήνα, η κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Παρασκευή και 13» ταξιδεύει σ΄όλη την Ελλάδα. Στο ταξίδι αυτό κάνει στάση και θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαυροβουνίου Σκύδρας, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στις 21:15΄.

Το κείμενο που συνοδεύει τις προωθητικές ενέργειες της παράστασης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά την επιτυχημένη παράσταση της περσινής σεζόν «οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» ο Αντώνης Καλομοιράκης επιστρέφει με την ολοκαίνουργια κωμωδία του με τον τίτλο «Παρασκευή και 13». Και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ένα ταξίδι για τη ζωή γεμάτο γέλιο σε ένα σύμπαν…που δεν το περιμένει κανείς.

Ο Τρύφωνας είναι ένας βραβευμένος φυσικός. Εξηγεί τα πάντα με βάση τη λογική και την επιστήμη. Καταδικάζει κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ζώδια, σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Τι συμβαίνει όμως όταν συναντάει την Παρασκευή; Μια κομμώτρια τρελαμένη με τα ζώδια, προληπτική και το χειρότερο…η γιαγιά της είναι μάγισσα; Τι συμβαίνει όταν μαθαίνει ότι τη σκεπάζει μια κατάρα; Μια κατάρα που θα επηρεάσει άμεσα και τον ίδιο;». 

Γενική είσοδος: Πέντε ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: Δημαρχείο και Καφετερία «FRIENDS» (πλατεία Σαφράμπολης).

Κείμενο: Αντώνης Καλομοίρης. Σκηνοθεσία: Ευθύμης Χρήστου.

Η θεατρική παράσταση έχει την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας κι είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ