Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Το Ι.Χ. και τα παπούτσια αποκάλυψαν τους κλέφτες πανάκριβων ρολογιών


Τέσσερις Έλληνες, ένας 27χρονος, ένας 30χρονος, ένας 36χρονος και ένας 37χρονος, αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας πως ήταν οι δράστες της διάρρηξης που έγινε το βράδυ της Ανάστασης στο σπίτι ενός 51χρονου στη Λάρισα, από το οποίο είχαν κλαπεί χρήματα και δύο πολυτελή ρολόγια αξίας άνω των 120.000 ευρώ.

Οι δράστες είχαν κατεβεί από μια διπλανή ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του 51χρονου στον πέμπτο όροφο και είχαν αρπάξει τα μετρητά απροσδιόριστου ύψους και τα πανάκριβα ρολόγια. Έξω από το σπίτι του 27χρονου βρέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που καταγράφηκε σε βίντεο να χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που φορούσε κατά τη διάρρηξη και τα «έπιασε» κάμερα ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 36χρονου, ο οποίος φέρεται και ως οργανωτής της διάρρηξης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ασύρματος πομποδέκτης που ήταν συντονισμένος στη συχνότητα της Άμεσης Δράσης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών για κλοπή από κοινού, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ