Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Τουρίστας ήπιε όλα τα κοκτέιλ του μπαρ και πέθανε


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 21 κοκτέιλ προσπάθησε να πιει ένας τουρίστας με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας, ο οποίος κατά την διάρκεια των διακοπών του επισκέφτηκε ένα μπαρ και επεδίωξε να πιει όλα τα κοκτέιλ του μενού.

Ο Timothy Southern τον περασμένο Μάιο βρέθηκε με την οικογένειά του στη Τζαμάικα για διακοπές και εκεί συμμετείχε στην εξής πρόκληση: να πιει τα 21 διαθέσιμα κοκτέιλ ενός μπαρ.

Ο 53χρονος κατάφερε να πιει 12 κοκτέιλ πριν επιστρέψει στο δωμάτιό του, όπου λίγο αργότερα πέθανε. Οι παθολόγοι στη Τζαμάικα είπαν ότι η αιτία του θανάτου του ήταν η οξεία γαστρεντερίτιδα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η ιατροδικαστής, η οποία έκρινε ότι ο θάνατός του προήλθε από το αλκοόλ.

Η οικογένειά του έριξε τις ευθύνες στους γιατρούς του ξενοδοχείου, λέγοντας ότι δεν του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο Timothy πριν τα κοκτέιλ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μπύρας και κονιάκ.

Η οικογένεια του Southern έχει επίσης, δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την πληρωμή της κηδείας του.

«Ελπίζουμε κάνοντας αυτό να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε για να τον φέρουμε σπίτι, ώστε εμείς, ως οικογένεια, να πούμε αντίο», έγραψαν τα μέλη της οικογένειάς του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ