Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Συναντήσεις Στάθη Κωνσταντινίδη με Διοικήσεις Δ.Ε.Θ. και Thess INTEC


Διαδοχικές συναντήσεις   εργασίας με την Διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο του Thess INTEC  του Διεθνούς Τεχνολογικού Πάρκου 4ης γενιάς είχε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Τζήκα, το κ. Διευθύνοντα Σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και το Γενικό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Τσαξιρλή και συζήτησε μαζί τους  θέματα που αφορούν την εξέλιξη του εκθεσιακό φορέα. Ειδικότερα, στο επίκεντρο βρέθηκαν η προετοιμασία για τη διοργάνωση της 87ης Δ.Ε.Θ. με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, η στρατηγική της εξωστρέφειας της Δ.Ε.Θ.,  καθώς και η ανάπλαση του εκθεσιακού φορέα .

Ακολούθως, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Thess INTEC  κ. Παντελή Ευθυμιάδη, συζητήθηκαν τα βήματα που ακολουθούνται προκειμένου το έργο να ανοίξει σύντομα της πύλες του, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  

 «Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Thess INTEC  αποτελούν πυλώνες ανάπτυξης σε Μακεδονία και Θράκη. Είναι δύο καθοριστικοί παράγοντες αναμόρφωσης του παραγωγικού προτύπου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε, η Μακεδονία και η Θράκη να συνεχίσουν να πορεύονται στο δρόμο της προόδου, της εξέλιξης και της ισόρροπης ανάπτυξης, αφήνοντας το αποτύπωμά τους στην υπόλοιπη Ευρώπη» τόνισε μεταξύ των άλλων μετά το τέλος των δύο συναντήσεων ο κ. Κωνσταντινίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ