Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Το μυστηριώδες «μαυρισμένο» νησί στους χάρτες της Google έχει μπερδέψει τους χρήστες


Οι χάρτες της Google έχουν «μαυρίσει» εντελώς ένα νησί και οι χρήστες του Reddit έχουν αναπτύξει τις δικιές τους θεωρίες

Το Google Maps έχει χαρτογραφήσει ολόκληρη την υδρόγειο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα - και συχνά μυστηριώδη - μέρη.

Όσοι έχουν περιηγηθεί στην εφαρμογή, θα έχουν παρατηρήσει ότι σπίτια διάσημων εμφανίζονται θολά, υπάρχουν περιοχές που δεν επιτρέπεται η είσοδος, και πρόσφατα κάποιος ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα νησί - που για κάποιον περίεργο και άγνωστο λόγο - είναι εντελώς μαυρισμένο.



Πολλοί άνθρωποι έχουν μπερδευτεί από αυτή την παράξενη λεπτομέρεια, και φυσικά, κάποιοι προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό.

Κανείς, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να βρει πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το... νησί, αν και τεχνικά, δεν είναι καν νησί.

Το συγκεκριμένο «μέρος» είναι μια ατόλη, η οποία συνήθως αποτελείται από πολλούς υφάλους.

Έξω από το νησί, μπορείτε να δείτε τον υπέροχο γαλάζιο ωκεανό και πιθανώς κάποιες μικρές παραλίες. Παρόλα αυτά, το κέντρο του νησιού είναι εντελώς σκοτεινό.

Οι χάρτες της Google Maps χρησιμοποιούν συχνά αυτή τη λειτουργία για μέρη στα οποία δεν έχουν πρόσβαση ή σε περίπτωση που κάποιοι άνθρωποι έχουν ζητήσει από την Google να μην εμφανίζονται αυτά στους χάρτες.

Παρ' όλα αυτά, στο Reddit υπάρχουν μερικές ξεκαρδιστικές απόψεις για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το μαυρισμένο σημείο. Ένα άτομο έγραψε: «Έπεσε η πένα της κιθάρας του Θεού», ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, βρήκαν το νησί στο Lost».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ