Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κορίτσι 8 ετών οδήγησε 25 λεπτά για να φτάσει σε πολυκατάστημα και να πιει το αγαπημένο της ρόφημα


Στην ασφάλεια του σπιτιού του βρίσκεται πλέον ένα 8χρονο κορίτσι από το Οχάιο των ΗΠΑ αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, πρώτα πήγε για ψώνια και βόλτα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το κορίτσι μπήκε στο SUV της οικογένειάς της το πρωί της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου, και οδήγησε περίπου 25 λεπτά μέχρι να φτάσει στο αγαπημένο της κατάστημα, τα Target.

Η οικογένεια του κοριτσιού κάλεσε την αστυνομία κάνοντας αναφορά για την εξαφάνιση της κόρης τους και την κλοπή του αυτοκινήτου τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η κάμερα ασφαλείας ενός γείτονα έδειχνε το νεαρό κορίτσι να φεύγει από τη γειτονιά μόνη της.


Κάμερες από τους δρόμους της περιοχής στην οποία κινήθηκε το μικρό κορίτσι κατέγραψαν τη διαδρομή της. Όση ώρα οδηγούσε χτύπησε ένα γραμματοκιβώτιο, αλλά δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί ή ζημιές. Αργότερα βρέθηκε ασφαλής μέσα στο Target να ψωνίζει, πίνοντας ένα frappucino, αφού είχε ξοδέψει 400$ – άγνωστο σε τι.

«Λοιπόν, βρήκα επιτέλους μια γυναίκα που βιάζεται περισσότερο να ψωνίσει στο Target από τη σύζυγό μου», ανέφερε χιουμοριστικά η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας του Μπέντφορντ για το περιστατικό στο διαδίκτυο την Κυριακή. «Δεν είμαι σίγουρος τι αγόρασε ή αν μπόρεσε καν να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Target για να εξοικονομήσει 5%. Την αφήσαμε να τελειώσει τον frappuccino της και την επιστρέψαμε στην οικογένειά της».

Αφού εντόπισαν το παιδί, οι αστυνομικοί κάλεσαν τους γονείς και άφησαν το κορίτσι ελεύθερο χωρίς καμία κατηγορία, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ