Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ένταλμα σύλληψης για τον «Ghost Rider» (βίντεο)


YouTuber από το Τέξας πληρώνει ακριβά το βίντεο που πόσταρε οδηγώντας εκτός ορίων σε δρόμο του Κολοράντο.

Οι YouTubers κάνουν τα πάντα πλέον για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού, να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα likes και subscribes. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που πέφτουν θύματα των ίδιων των υπερβολών τους ποστάροντας βίντεο με εντελώς παράνομες πράξεις. Ιδιαίτερα στο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, η πλειοψηφία των βίντεο είναι παραβατική με αποτέλεσμα η αστυνομία πλέον να παρακολουθεί τη δράση τους στενά.

Ένα από τα κραυγαλέα παραβατικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έλαβε χώρα στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Ένας μοτοσικλετιστής φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί μια Suzuki GSX-R1000 στο όριο βάζοντας στόχο να διανύσει την απόσταση από το Κολοράντο Σπρινγκ μέχρι το Ντένβερ σε μόλις 20 λεπτά. Η απόσταση αυτή είναι 113 χιλιόμετρα και με τις ταχύτητες που ορίζει ο δρόμος μπορεί να διανυθεί σε περίπου μία ώρα.



Ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς εκτός ορίων ταχύτητας και μάλιστα υπάρχουν σημεία που φτάνει μέχρι και τα 280 χλμ./ώρα. Πραγματοποιεί μανούβρες προσπερνώντας από δεξιά ή αριστερά τα υπόλοιπα οχήματα θυμίζοντας έντονα τον θρυλικό Ghost Rider που γνωρίσαμε μέσα από το YouTube τη δεκαετία του 2000.

Το βίντεο όπως είναι λογικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις τοπικές αρχές με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον αναβάτη. Οι κατηγορίες είναι πολλές και ξεκινούν με υπερβολική ταχύτητα, με επικίνδυνη οδήγηση και κορυφώνονται με έκθεση σε κίνδυνο τρίτων. Δείτε το βίντεο που οδήγησε στο ένταλμα σύλληψης τον επίδοξο «Ghost Rider».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ