Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Η ποιοτική φροντίδα των νεογνών στο επίκεντρο επιστημονικής διημερίδας


Οι πλέον σύγχρονες και επικαιροποιημένες καλές οργανωτικές, λειτουργικές και κλινικές πρακτικές στη ΜΕΝΝ (Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών) σε συνδυασμό με την τεκμηριωμένη παροχή ασφαλούς, εξατομικευμένης και υψηλής ποιότητας φροντίδας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον στην επιστημονική διημερίδα που διοργανώνει η Β΄ Νεογνολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στις 2 και 3 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Η διημερίδα που έχει τίτλο «Σύγχρονες εξελίξεις στη ΜΕΝΝ: Προκλήσεις και στρατηγικές στη φροντίδα των νεογνών» θα δώσει έμφαση στη διεπιστημονική συνεργασία και την υιοθέτηση του οικογενειοκεντρικού μοντέλου λειτουργίας για την επίτευξη της βέλτιστης έκβασης των νοσηλευόμενων νεογνών. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και κλινικά φροντιστήρια κρίσιμων κλινικών και μη κλινικών θεμάτων αλλά και το σεμινάριο Neonatal Life Support, που είναι πιστοποιημένο από το European Resuscitation Council.

Η διημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.

Η συμμετοχή στη διημερίδα και την παρακολούθηση των κλινικών φροντιστηρίων είναι δωρεάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ