Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Κοπή πίτας με βραβεύσεις και αισιόδοξα μηνύματα


Σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τις προοπτικές του Νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς συνοδεύτηκε από ευλογίες, ευχές, αλλά και βραβεύσεις εργαζομένων.
 
Τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τον καθημερινό αγώνα και τις υπηρεσίες τους στον πολίτη, εξέφρασε στον χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αποτελεί κόσμημα για το δημόσιο σύστημα. Ο κ. Κωνσταντινίδης υπογράμμισε ότι οι υποδομές υγείας αναβαθμίζονται όσον αφορά τον εξοπλισμό τους και, επιπλέον, ενισχύονται με προσωπικό. «Είμαστε δίπλα σας και θα είμαστε σε ό,τι χρειαστεί. Εύχομαι καλή δύναμη, υγεία, επιτυχία, ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας», κατέληξε.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου, στον χαιρετισμό της έδωσε έμφαση στην αγαστή συνεργασία μεταξύ του Νοσοκομείου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. «Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πόρους που διατέθηκαν σ΄ αυτό από την Περιφέρεια. Συνεχίζουμε τη συνεργασία με το καινούριο περιφερειακό πρόγραμμα. Πρόκειται για πόρους που θα βρουν αντίκτυπο στους επαγγελματίες υγείας και στους συμπολίτες μας», τόνισε. 

Ο Διοικητής της  3ης ΥΠΕ Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης ευχαρίστησε θερμά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αλλά και τη Διοίκηση για τη στενή συνεργασία. «Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αποδεικνύει καθημερινά τη δυναμικότητα και τις πρωτοπορίες του. Έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κεντρικό άξονας όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αξιοποιώντας το σύνολο των πόρων που διατέθηκαν μέσω ΕΣΠΑ. Επιπλέον, είναι ήδη έτοιμο να εντάξει με τις προτάσεις του τα νέα προγράμματα και έχει ενσωματώσει σημαντικό αριθμό προτάσεων στο Ταμείο Ανάκαμψης», πρόσθεσε.
 
Την αδιάκοπη προσφορά του Νοσοκομείου εξήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Δίνοντας τις ευλογίες του στους παρευρισκόμενους, τόνισε πως οι εργαζόμενοι, η οικογένεια των αείμνηστων ευεργετών Νικόλαου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου και το Ίδρυμα Παπαγεωργίου έχουν χαράξει έναν δρόμο που οδηγεί σταθερά στην πρωτοπορία και την προσφορά ουσιαστικής βοήθειας στον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Γεώργιος Παπαγεωργίου μετέφερε τις θερμότατες ευχαριστίες του Ιδρύματος σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.  «Εκ μέρους του Ιδρύματος εκφράζω ένα ‘’μεγάλο ευχαριστώ΄΄ προς τη Διοίκηση και όλους εσάς, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, που δίνετε την ψυχή σας μέσα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Θέλω να εκφράσω και τη δέσμευση ότι το Ίδρυμα Παπαγεωργίου θα είναι συνεχώς και αδιάκοπτα δίπλα στο Νοσοκομείο. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να παρέχουμε αξιοπρεπέστατες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης ανέφερε ότι τη χρονιά που πέρασε υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα -που άμεσα ή έμμεσα αφορούν τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους- και το Νοσοκομείο διακρίθηκε για αρκετές καινοτομίες. Δεσμεύτηκε ότι το 2024 θα συνεχιστεί η αναβάθμιση των υπηρεσιών και θα υλοποιηθούν νέες πρωτοβουλίες με επίκεντρο πάντα τον ασθενή. 

Κλείνοντας, ο κ. Καραβιώτης ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαρκή και αμέριστη στήριξή τους, το ‘Ιδρυμα Παπαγεωργίου που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και ανταποκρίνεται στα αιτήματα του Νοσοκομείου και τους εθελοντές του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα» για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς κάθε εργαζόμενο, για το ακούραστο έργο ώστε να παραμείνει το Νοσοκομείο σε υψηλό επίπεδο, έτσι όπως το οραματίστηκαν οι δωρητές του. 

Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις 
Με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου απονεμήθηκαν τα βραβεία «Βασίλης Παπάς», για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, στο Τμήμα Βιοϊατρικής της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο Νευροχειρουργικό Τμήμα, στο Τμήμα Νοσηλίων της Διοικητικής Υπηρεσίας,  καθώς και στην Αλεξάνδρα Τζώνου για την καταλυτική συμβολή της ως εργαζόμενη στο Γραφείο Προμηθειών της Οικονομικής Υπηρεσίας. Το τυχερό φλουρί «έπεσε» στο Ορθοπαιδικό Τμήμα του Νοσοκομείου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ