Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Μια Lamborghini Aventador ζωγραφισμένη με πινέλo!


Ένας ιδιοκτήτης μιας Aventador SVJ επέτρεψε σε μία καλλιτέχνη να ζωγραφίσει το εξωτερικό του και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η Ιταλίδα καλλιτέχνης Elisa Chana Ceccheti ζωγράφισε ζωντανά το supercar σε μια εκδήλωση αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά τολμηρό και αναπόφευκτα φαίνεται ότι θα διχάσει το κοινό.


H Ceccheti χρησιμοποίησε μόνο τα χρώματα και τα πινέλα της για να επιμεληθεί την Aventador. Η μια πλευρά του αμαξώματος έχει πολύ πράσινες και μπλε αποχρώσεις ενώ στην άλλη πλευρά κυριαρχούν οι κίτρινες οι κόκκινες και οι πορτοκαλί.


Το συγκεκριμένο εγχείρημα σίγουρα είναι πολύ τολμηρό, αλλά φαίνεται ότι ήταν προσωρινό, καθώς ο ιδιοκτήτης της Lamborghini συμμετείχε πρόσφατα σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ιαπωνία και το supercar είχε απόχρωση φωτεινού μπλε. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Ceccheti ζωγράφισε ίσως πάνω σε μια προστατευτική μεμβράνη στην εκδήλωση.


Όσο εκπληκτική και αν είναι η Aventador SVJ πάντως, η παραγωγή της τερματίστηκε πρόσφατα και σύντομα θα αντικατασταθεί. Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε την διάδοχό της, μια σειρά από πρωτότυπα supercar έχουν υποβληθεί σε δοκιμές τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται ότι η νέα εκδοχή της θα διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά παρόλα αυτά θα διατηρήσει τον κλασσικό της σχεδιασμό.

Στη νέα αυτή έκδοση θα τοποθετηθεί από την Ιταλική εταιρεία ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας V12 που θα συμπληρώνεται από υβριδικό σύστημα. Τα στοιχεία σχετικά με την ισχύ του οχήματος δεν είναι ακόμα γνωστά, αλλά εάν η Lamborghini θέλει να την τοποθετήσει ως αντίπαλο δέος της Ferrari SF90 Stradale, θα χρειαστεί να αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ