Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Εύη Δρούτσα: Το να βλέπεις τον Βασίλη Καρρά να μην μπορεί να αναπνεύσει είναι για αυτόν, όχι για εμάς


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε την παρασκευή (30/12) η Εύη Δρούτσα και ήταν άκρως αιχμηρή. Η γνωστή στιχουργός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τραγουδιστές που θα προτιμούσε να μην είναι στο χώρο, στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά των τραγουδιστών αλλά και τον λόγο που την θεωρούν «κακιά». Αναφέρθηκε επίσης στη νέα γενιά τραγουδιστών και αποκάλυψε ποιους θαυμάζει.

«Από την νέα γενιά θαυμάζω την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τα περισσότερα πρόσωπα του τραγουδιού, καλύτερα να μην βρίσκονταν. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν αστεράκι, δεν είναι όλοι πολύ καλές φωνές», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Για την εμφάνιση των τραγουδιστών τόνισε πως: «Παίζει ρόλο η εμφάνιση των τραγουδιστών, είχα σχολιάσει τα κιλά και του Βασίλη Καρρά και ενός παίκτη του Fame story. Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης, φοβερός άνθρωπος, αλλά να τον βλέπεις να μην μπορεί να αναπνεύσει, είναι για αυτόν, όχι για εμάς.

Για την κριτική προς το πρόσωπό της, η Εύη Δρούτσα παραδέχεται πως, «κάποιοι κάνουν αρνητική κριτική μόνο και μόνο για να συζητιούνται. Έχω χρεωθεί κριτικές και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως κακιά, δεν μπορώ να πω ψέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ