Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ρεβεγιόν στην τηλεόραση: Αυτά είναι τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών!


Λίγο πριν την εκπνοή του 2022, τα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζονται να υποδεχθούν με δόξα και τιμή τη νέα χρονιά με εορταστικά προγράμματα τα οποία θα μας κρατήσουν συντροφιά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Θα ξεκινήσουμε με OPEN, το «Open Weekend» και η Ελένη Τσολάκη υποδέχονται την παραμονή, στις 09:50, τους Χρίστο Αντωνιάδη και Ακη Δείξιμο. Το ίδιο βράδυ, στις 21:00, θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο του «Ο,τι αγαπώ» με οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο. Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Μαρία Σολωμού, Αντώνης Λουδάρος, Ρένος Χαραλαμπίδης θα είναι λίγοι από τους καλεσμένους. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, το κανάλι θα συνδεθεί απευθείας με τη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει ζωντανά την εορταστική ατμόσφαιρα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ταινίες και επαναλήψεις κυριαρχούν.

Η 31η Δεκεμβρίου ξεκινά στον ΣΚΑΪ με την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα» στις 05:30. Μετά από 11 χρόνια, δεν χρειάζεται συστάσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο, είναι η πιο χρήσιμη, η πιο… χρηστική «Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, δεν σταματά ούτε τις γιορτινές μέρες. Την Κυριακή, να σημειωθεί, ο δημοσιογράφος καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολύ μουσική και ξεχωριστούς καλεσμένους, ωστόσο δεν λείπει η καθιερωμένη ενημέρωση για την επικαιρότητα. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκονται ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Κωνσταντίνα, ο Κώστας Λεφάκης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Πούλης, η Μαρία Φιλίππου και ο Αντώνης Καλομοιράκης. Και τις δύο ημέρες ο υπόλοιπος προγραμματισμός θέλει επαναλήψεις σειρών και ταινίες, ενώ το Σάββατο θα βρεθούν στη θέση τους και οι «Δεκατιανοί». Την 1η Ιανουαρίου, στις 10:00, θα προβληθεί η εκπομπή «Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Οσον αφορά το Mega, η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», με τη Ρούλα Κορομηλά, θα υποδεχθεί στις 21:00 τους Πάνο Κιάμο, Τόνι Σφήνο, Γωγώ Τσαμπά, Κώστα Σαφέτη. Στις υπόλοιπες ζώνες, αλλά και την 1η Ιανουαρίου, το πρόγραμμα γεμίζει με επαναλήψεις σειρών και ταινίες.

Στον αστερισμό του Star, οι ταινίες είναι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες. Από αυτές ξεχωρίζουμε το all time classic «Μόνος στο σπίτι», που θα προβληθεί την παραμονή στις 22:50. Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακ Κάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν, όμως, πίσω κάτι… τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν!

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τελικός του «Just the 2 of us» στον Alpha μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή υποδέχονται το κοινό σε μία αξέχαστη βραδιά με καλεσμένο τον ταλαντούχο Χρήστο Μάστορα και αλλάζουν χρόνο μαζί, ενώ στο φινάλε ένα ζευγάρι θα είναι οι νικητές.

Στον ΑΝΤ1 τα πράγματα θα είναι πιο «ήρεμα». Επαναλήψεις σειρών και ταινίες θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ στις 21:30 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα δούμε την Επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή «Πράκτωρ 00Λεφτά». Την Πρωτοχρονιά, στις 20:00, το «Rouk Zouk Special» κάνουν ποδαρικό 10 υπέροχοι καλεσμένοι σε ένα άκρως διασκεδαστικό ντέρμπι ανάμεσα «ΣΤΟ ΚΑΛΑΝΤΟ» με τους Φίλιππο Ιωάννου, Dat Lilly, Black Velour, Natasha Kay και Βενετία Καμαρά και «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» με τους Ελλη Κοκκίνου, Νικόλα Ράπτη, Γιώργο Λιβάνη, Πάνο Καλλίδη και Διονύση Μακρή.

Τέλος, η ΕΡΤ1 επιφυλάσσει το καλύτερο ρεβεγιόν τη φετινή σεζόν. Από νωρίς, στις 13:00, οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης μας βάζουν στο κλίμα με το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δύο στη 1». Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μάς κρατούν συντροφιά με την καλύτερη διάθεση. Λίγο πριν από την έλευση της νέας χρονιάς, υποδέχονται στο στούντιο τους αγαπημένους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδήμα και Απόστολο Γκλέτσο. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα υπέροχα τραγούδια που ερμηνεύει, ενώ η Λίνα Ροδοπούλου μάς ταξιδεύει μουσικά και μας λέει τα κάλαντα παίζοντας άρπα. Στις 19.00, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμίχος με το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη». Ο παρουσιαστής υποδέχεται την ηθοποιό-παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά, τους δημοσιογράφους Απόστολο Μαγγηριάδη και Αλεξάνδρα Δουβαρά, τον σεφ Ανδρέα Λαγό, την ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά και την παρουσιάστρια-επιχειρηματία Aννα Πρέλεβιτς, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Στις 22.00, η μεγαλύτερη έκπληξη περιμένει το κοινό. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα πρωτότυπο, κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Eρχεται το ’23» και να υποδεχθούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά. Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, με την ιδιαίτερη φωνή της, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Εμιλυ Κολιανδρή, η Λένα Παπαληγούρα και η Ευγενία Δημητροπούλου, οι οποίες συγκινούνται όταν ανοίγουν τα δώρα τους κι επιτέλους κρατάνε στα χέρια τους τα παιχνίδια που επιθυμούσαν από παιδιά και ποτέ δεν τους έφερε ο Αγιος Βασίλης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης φέρνουν φωτογραφίες από το παρελθόν και μας «ταξιδεύουν» στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ