Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε βέτο για την Μουρμούρα»


Με αφορμή την αυλαία του 2022 μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη για την δέκατη χρονιά του αγαπημένου σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Μάλιστα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αποκάλυψε το «βέτο» που είχε θέσει για αυτήν ο αείμνηστος Δημήτρης Κοντομηνάς.

Μεγάλωσε και η «Μουρμούρα» σας, έφτασε τα δέκα!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Κουραστήκαμε αλλά το μεγαλώσαμε.

Από… πέντε χρονών σκοπεύατε να την αφήσετε στους… πέντε δρόμους, αλλά το κοινό όρθωσε το ανάστημα του;

Όταν ανακοινώσαμε ότι θα σταματήσει η «Μουρμούρα», είχαν ενστάσεις οι άνθρωποι. «Γιατί να την κόψετε, αφού περνάμε καλά;». Επίσης, ο αείμνηστος Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε βέτο και είπε: «Alpha δεν υπάρχει χωρίς Μουρμούρα». Ξεκινήσαμε δειλά μετά τα πέντε χρόνια και φτάσαμε τα δέκτα!

Ζωή να ‘χετε να πάτε δεκαπέντε, να βλέπουμε τον κυρ Ηλία να γερνά και να έχει δίπλα του την εκρηκτική Καίτη…

Εγώ αυτό είπα, ότι κάποια στιγμή θα βγω στη σύνταξη στη «Μουρμούρα» ή θα πάρουμε το ρόλο των μεγάλων, δηλαδή του Μηνά και της Βούλας.

Πως διατηρείται η σειρά ζωντανή στο κομμάτι της υποκριτικής;

Να είναι καλά οι σεναριογράφοι μας, γιατί κάθε επεισόδιο είναι ένα διαφορετικό θέμα. Δεν προλαβαίνεις να γίνεις συνήθεια και να κουράσεις ως ηθοποιός. Ανανεώνονται τα κύτταρα και μέσα και έξω. Είναι και ευχάριστο να έχεις ένα δεύτερο σπίτι.

Ζώντας δανεικές ζωές;

Είναι πολύ ευχάριστο να περπατάς έναν κυρ Ηλία τόσα χρόνια. Ζω τη ζωή του, αλλά χωρίς να είμαι υπόλογος των πράξεων του, γιατί υποδύομαι έναν ρόλο και αυτή είναι μεγάλη ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ