Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή η αισθητική επέμβαση στα δάχτυλα των ποδιών δεν πήγε όπως θα έπρεπε – «Είναι σαν γκρέμλιν»


Μια νεαρή γυναίκα έκανε αισθητική επέμβαση στα δάχτυλα των ποδιών της, για να τα «διορθώσει» -όπως υποστήριξε- επειδή έδειχναν «άσχημα», όμως φαίνεται να κατάφερε το αντίθετο, αφού έκτοτε έχει δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων.

Η influencer Athena σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok, αναφέρει πως είχε μεγάλα δάχτυλα με κενά ανάμεσα τους, κάτι που την έκανε να νιώθει έντονη ανασφάλεια, σύμφωνα με τη nypost.com. «Ήταν μεγάλα και ένιωθα ανασφάλεια, ειδικά αν έβαζα τακούνια», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, έκανε πλαστική για να τα μικρύνει, όταν όμως δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της επέμβασης, οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της, ανέφεραν πως «τώρα είναι άσχημα» και την παρομοίασαν με γκρέμλιν.
«Είναι σαν γκρέμλιν» και «Θεέ μου, είναι τόσο πρησμένα», ήταν μόνο μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά, εκείνη υποστήριξε την επιλογή της και ανέβασε κι άλλα σχετικά βίντεο, αφού ανέφερε ότι χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν το κανονικό σχήμα τους, με το αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα ορατό.

Ορισμένα άτομα λοιπόν, υποστήριξαν την επιλογή της, αναφέροντας πως «αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, εμένα δεν μου πέφτει λόγος», όμως η πλειοψηφία των χρηστών συνέχισε να διαφωνεί με την επιλογή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ