Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Δεν έβρισκε δουλειά λόγω ύψους και ξόδεψε 96.000 ευρώ για να ψηλώσει – Έσπασε τα πόδια του και πήρε 7 εκατοστά


Ένας άνδρας δεν έβρισκε δουλειά στο τομέα που επιθυμούσε, επειδή τον απέρριπταν λόγω του ύψους του. Έτσι, αποφάσισε να ξοδέψει 96.000 για να σπάσουν τα πόδια του και να πάρει συνολικά μπόι 7,62 εκατοστών.

Ο 38χρονος Rich Rotella που είναι ηθοποιός στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έβρισκε συνέχεια κλειστές πόρτες, γιατί τον απέρριπταν ως κοντό οι παραγωγοί, όπως αναφέρει η mirror.co.uk. Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα δέχτηκε διαδοχικά 50 αρνητικά email σε αιτήσεις που είχε υποβάλει, όπου τον ενημέρωναν πως θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον πάνω από 1,70 μέτρα, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να προσληφθεί.

Ο άνδρας με ύψος 1,65 μέτρα λοιπόν, αποφάσισε να δώσει 96.000 ευρώ για να ψηλώσει και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση – γνωστή ως αμφίπλευρη επιμήκυνση του μηριαίου οστού – στην οποία έσπασε και τα δύο μηριαία οστά του και τοποθετήθηκαν μέσα μεταλλικές ράβδοι με μαγνήτες που μετακινούσαν τα οστά 1 χιλιοστό μεταξύ τους κάθε μέρα.«Το να είμαι πιο ψηλός είναι κάτι που ήθελα από παιδί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τρεις μήνες αναγκάστηκε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, επειδή απαγορεύονταν να σταθεί όρθιος ή και να περπατήσει.

Έκτοτε, υποστηρίζει ότι τον δέχονται στα κάστινγκ που ζητούν ηθοποιούς, ενώ έχει δει βελτίωση στις κοινωνικές επαφές του και ειδικά στα ραντεβού. «Περίπου 30-40% έχουν αυξηθεί οι γυναίκες που με παρατηρούν», είπε ο άνδρας που πλέον έφτασε να έχει ύψος 1,73 μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ