Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Σχοινάς για Γαρμπή: Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια εμείς ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ


Για τη σχέση ζωής που έχει με τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή και τα 25 χρόνια που είναι παντρεμένοι μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς. «Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια εμείς ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ».

Ο τραγουδιστής ήταν την Παρασκευή (30/12) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τη νύχτα που της έκανε την πρόταση γάμου που θα έχει μείνει στην ιστορία.

«Εκείνη η βραδιά ήταν ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Κανείς δεν ήξερε αν θα κάνω πρόταση γάμου. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα κανένας άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον τότε βοηθό της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου» σημείωσε.

«Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το “πέταξα” πιο πολύ για να το κάνω και τελικά, το έκανα. Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το “Μπράβο”» είπε ο τραγουδιστής.

Η αγαπημένη του, όπως δήλωσε δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να της κάνει πρόταση γάμου. Μάλιστα, πολλοί τότε, ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει μέσα σε δύο χρόνια.

«Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μέσα στο μυαλό και την καρδιά της Καίτης. Απλά τότε την εξέθεσα και άλλοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ