Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε πως άλλαξε το όνομά της με ένα γυμνό βίντεο στο ντουζ


Είναι πλέον συχνό φαινόμενο για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί ξανά τους λογαριασμούς της στα social media, μπερδεύοντας κατά κάποιον τρόπο το κοινό της.

Η σταρ της ποπ έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά στο διαδίκτυο, ειδικότερα μετά τη λήξη της 13χρονης υποχρεωτικής της κηδεμονίας. Οι θαυμαστές της ανησυχούν όλο και περισσότερο για εκείνη, όχι μόνο για το γεγονός ότι αποχωρεί από το Instagram κι επιστρέφει συνεχώς πίσω, αλλά και για τις αναρτήσεις της, οι οποίες είναι όλο και πιο προκλητικές.

Η 41χρονη αυτή τη φορά άνοιξε ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό και θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει δημιούργησε αντιδράσεις για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο φαίνεται γυμνή στο ντους της, ενώ κρύβει το στήθος της με τα χέρια της. Υπό τη μουσική υπόκρουση του «Doing It» του LL Cool J, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο κοινό της πως άλλαξε το όνομά της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το έκανε «Μπρούκλιν».


Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Άλλαξα το όνομά μου σε Μπρούκλιν», χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την απόφασή της και το τι μπορεί να εννοεί.

Ακόμα κι όταν πολλοί από τους θαυμαστές της τη ρώτησαν τι σημαίνει αυτό και αν θα πάψει να συστήνεται ως «Μπρίτνεϊ Σπίαρς», όπως την ξέρουν όλοι, εκείνη αντί να δώσει μια απάντηση, απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ