Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Μανάβης ξάπλωσε με μία μπουνιά επίδοξο κλέφτη που πήγε να φύγει χωρίς να πληρώσει


Ένα «θερμό» περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (30/12) το μεσημέρι στον Βόλο. Σύμφωνα με το taxydromos, ένας αγανακτισμένος μανάβης κυνήγησε επίδοξο κλέφτη, τον οποίο «ξάπλωσε» στο δρόμο με μια γροθιά και τον ανάγκασε να φύγει τρέχοντας από την περιοχή.

Είχε προηγηθεί απόπειρα κλοπής στο οπωροπωλείο που διατηρεί από ομάδα επτά - οκτώ ατόμων, που εκμεταλλευόμενοι την κίνηση στο κατάστημα, γέμιζαν σακούλες με οπωρολαχανικά τα οποία επιχείρησαν να φορτώσουν σε αυτοκίνητα και να φύγουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα Ρομά κάνει… καταδρομική στο συγκεκριμένο κατάστημα. «Μας έχουν κατακλέψει», λέει ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον οποίο, θύματα κλοπών πέφτουν κατά καιρούς και άλλες επιχειρήσεις επί της Λεωφόρου Ειρήνης.

Όπως περιέγραψε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η ομάδα των Ρομά εμφανίστηκε σε ώρα αιχμής κι ενώ στο κατάστημα πελάτες έκαναν τις αγορές τους. «Ηταν δύο άντρες με ΙΧ και πέντε – έξι γυναίκες. Σταμάτησαν, πήραν σακούλες και άρχισαν να φορτώνουν από τους πάγκους. Όταν κάποιος ψωνίζει δεν βάζει στην ίδια σακούλα διαφορετικά προϊόντα, για να μπορέσει να τα ζυγίσει. Εκείνοι φόρτωναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους χωρίς να τους νοιάζει. Παρακολουθούσα τις κινήσεις τους», είπε.

Όταν μία από τις γυναίκες επιχείρησε να απομακρυνθεί βάζοντας τις σακούλες με τα προϊόντα στο αυτοκίνητο που περίμενε μπροστά, την πλησίασε και της ζήτησε να πληρώσει. «Μία έφυγε προς τα κάτω και άλλη μία άρχισε να τρέχει από την αντίθετη κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Ο ίδιος διαπληκτίστηκε με έναν από τους δύο άνδρες. Τον έσπρωξε και ο δεύτερος έπεσε πάνω στα τελάρα με τα οπωρολαχανικά, τα οποία σκόρπισαν στο οδόστρωμα. Ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση της Ευαγγελίστριας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τον κυνήγησε, τον έπιασε και του έριξε γροθιά στο σαγόνι. «Μας έχετε κατακλέψει. Να μην ξαναπατήσετε το πόδι σας εδώ», του είπε σε έντονο ύφος. Ο δράστης σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή μαζί με δύο ακόμη γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ