Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τζόνι Ντεπ: Η δύσκολη παιδική ηλικία, τα ναρκωτικά και η «κακιά μητέρα» που τον εγκατέλειψε σε ηλικία 15 ετών


Νέα έγγραφα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας κάνουν γνωστή την δύσκολη παιδική ηλικία του ηθοποιού - Ο ίδιος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει την μητέρα του ως «τον πιο κακό άνθρωπο που έχει γνωρίσει», όμως εξακολουθεί να την λατρεύει - Τον εγκατέλειψε σε ηλικία 15 ετών και ενώ εκείνος έκανε ήδη χρήση ναρκωτικών από τα 11 του.

Νέα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο για την δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ αποκαλύπτουν πως ο Τζόνι Ντεπ μεγάλωσε «μόνος» του από την ηλικία των 15 ετών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα και το δημοσίευμα της Page Six, τα οποία χρονολογούνται από το 1981, μετά το διαζύγιο των γονιών του, η μητέρα του -την οποία κάποτε είχε χαρακτηρίσει ως «τον πιο κακό άνθρωπο που έχει γνωρίσει»- υπέγραψε πως ο γιος της είναι ανεξάρτητος και μπορεί να στηρίξει μόνος του τον εαυτό του, προκειμένου να μην αναλάβει εκείνη την ευθύνη της ανατροφής του. Ο ηθοποιός λοιπόν, δεν έφυγε από το σπίτι του από δική του επιλογή, αλλά ήταν η ίδια του η μητέρα, που τον έδιωξε.



Βέβαια, τα χρόνια εκείνα δεν ήταν τόσο εύκολα για τον Τζόνι Ντεπ, όπως ισχυριζόταν η μητέρα του. Ο ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών από τα 11 του χρόνια, ενώ στα 16 του έγινε μέλος μίας ροκ μπάντας και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Για περίπου 10 μήνες ζούσε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Κέρδισε τον πρώτο του ρόλο το 1984 στην ταινία «A Nightmare on Elm Street», έπειτα από μία συνάντηση που είχε με τον Νίκολας Κέιτζ.

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ουσιαστικά «τον εγκατέλειψε», εκείνος ποτέ δεν την μίσησε, ενώ την στήριξε τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά, μόλις γνώρισε μεγαλύτερη επιτυχία στον χώρο του Χόλιγουντ. Μάλιστα, της αγόρασε ένα σπίτι με φάρμα στο Κεντάκι. «Πάντα έτσι σκεφτόμουν για τους ανθρώπους και ειδικά για τις γυναίκες. Ότι μπορώ να τους "φτιάξω"», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.



Ο Πολ Μπάρεσι, ένας κινηματογραφικός παραγωγός που εντόπισε τα εν λόγω έγγραφα και τα παρουσίασε στην σειρά «Johnny Depp vs Amber Heard» του Discovery+, ανέφερε: «Από τα 11 του ο Τζόνι Ντεπ είχε κάνει χρήση όλων των ναρκωτικών και όπως είχε αναφέρει, αυτός ήταν ο τρόπος του για να ξεφύγει από τα οικογενειακά του προβλήματα. Ήταν σχεδόν αδύνατον για εκείνον να μπορεί να σταθεί στα πόδια του εκείνη την περίοδο. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε, όταν την είχε περισσότερο ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ