Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

#Teens Press_photostories 2021: Απαντάμε στις ερωτήσεις σας!


Διαδικτυακή συνάντηση για τη νέα δράση
του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ

Τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις, σε ό,τι αφορά στη δράση #Teens Press_photostories 2021, ώστε να προετοιμάσουν καλύτερα τη συμμετοχή τους, έχουν μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), το οποίο ανέλαβε και εκτελεί την ως άνω δράση, διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση (webinar) τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 17:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τους εκπροσώπους του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, να επιλύσουν απορίες και αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής και τη διαγωνιστική διαδικασία.

Ο σύνδεσμος συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι ο ακόλουθος: https://us02web.zoom.us/j/86482887069?pwd=dEdRdDF4cXRDWXBlT1FWVUs1dDV2dz09

Η πρωτοβουλία #Teens Press_photostories 2021, η οποία χρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού, θέτει στο επίκεντρο τους εφήβους, ηλικίας 14 – 18 ετών, και θα διεξαχθεί κατά το διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Ιανουαρίου 2022. Φιλοδοξώντας να διεγείρει τη φαντασία και την παρακινήσει σε δράση, συνιστά δημόσια πρόσκληση σε μαθητές και μαθήτριες να εμπνευστούν, να αλληλοεπιδράσουν και να δημιουργήσουν, αξιοποιώντας ως όχημα το φωτορεπορτάζ.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνονται τρία (3) θεματικά εργαστήρια με διαδραστικό περιεχόμενο και ακολούθως διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ, σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (ΥΠΠΑΙΘ) στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες ως ακολούθως:

§ Τηλεφωνικώς στον αριθμό 2310243575

§ Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@esiemth.gr (με την ένδειξη #Teens Press_photostories 2021 στο πεδίο του θέματος).

§ Ιστοσελίδα ΕΣΗΕΜ-Θ: www.esiemth.gr

§ Ιστοσελίδα διοργάνωσης: http://pressphotostories.tilda.ws/

§ Λογαριασμός Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΜ-Θ στο facebook: https://www.facebook.com/MorfotikoESIEMTH

§ Λογαριασμός Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΜ-Θ στο twitter: https://twitter.com/MI_ESIEMTH

§ Λογαριασμός Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΜ-Θ στο instagram: https://www.instagram.com/mi_esiemth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ