Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Το ήξερες ότι το κραγιόν μπορεί να σου σώσει τη ζωή;


Νομίζεις ότι το κραγιόν σου είναι μόνο ένας τρόπος να τονίσεις τα χείλη σου και να προσθέσεις λάμψη στην εμφάνισή σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις ότι το κραγιόν μπορεί να σου σώσει τη ζωή.

Κραγιόν και καρκίνος του δέρματος συνδέονται και μάλιστα πολύ στενά! Το κραγιόν είναι ένας τρόπος να σωθείς από τον καρκίνο του δέρματος και συγκεκριμένα από το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος, η οποία προσβάλλει κάθε χρόνο 2.8 εκατομμύρια Αμερικάνους. Ενώ αυτή η μορφή δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο το μελάνωμα και θεωρείται θεραπεύσιμη, κάποιες μορφές μπορεί να είναι επιθετικές, να εξαπλωθούν γρήγορα και τελικά να οδηγήσουν στο θάνατο.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα τείνει να εμφανίζεται σε περιοχές του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο, όπως η μύτη, το μέτωπο και τα χείλη.

Γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό να φοράς αντηλιακό στα χείλη σου. Αλλά ακόμα κι αν φοράς ένα παχύ, διάφανο κραγιόν είσαι και πάλι προστατευμένη, όπως θα ήσουν με κάθε αντηλιακό. Αν όμως σου αρέσουν τα gloss, τότε καλά θα κάνεις να φορέσεις συνδυαστικά και αντηλιακό χειλιών, καθώς έρευνες προτείνουν ότι τα λαμπερά κραγιόν απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ