Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η εκρηκτική διερμηνέας που «προσέλαβε» ο Πούτιν για να «ξεμυαλίσει» τον Τραμπ το 2019


Αποκαλύψεις από πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου - Εκτός από ιδιαίτερα ελκυστική, η 36χρονη διερμηνέας χορεύει και σάλσα - Ήταν στην ομάδα Πούτιν στη συνάντηση που είχαν με τον Τραμπ το 2019 - Το Κρεμλίνο έσπευσε να διαψεύσει ότι ο Πούτιν την χρησιμοποίησε ως «παγίδα».

Η εκρηκτική Ρωσίδα, Ντάρια Μπογιαρσκάγια, ήταν το «μυστικό όπλο» του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν για να τραβήξει την προσοχή του τότε Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σε συνομιλίες που είχαν στη Σύνοδο Κορυφής του G20 το 2019, όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο η πρώην εκπρόσωπος Τύπου στο Λευκό Οίκο, Στέφανι Γκρίσαμ.

Το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «I'll Take Your Questions Now, What I Saw at Trump White House» (Θα δεχτώ τώρα τις ερωτήσεις σας, τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ) θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, έσπευσε να διαψεύσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος επίλεξε την Ντάρια για να αποσπάσει την προσοχή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.



Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Ντάρια Μπογιαρσκάγια προσελήφθη από τον Ρώσο πρόεδρο όχι για το ρόλο της ως διερμηνέας στη συνάντηση των αρχηγών - κρατών στην Οσάκα της Ιαπωνίας, αλλά για τα σωματικά προσόντα της.

Η αποστολή της καλλίπυγης Ρωσίδας ήταν να ξεμυαλίσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως γράφει η Γκρίσαμ στο νέο της βιβλίο.

Στη συνάντηση που είχαν Πούτιν-Τραμπ το 2019, η Ντάρια ορούσε ένα μπλε ταγέρ και τα μαύρα μακριά μαλλιά της έπεφταν ανέμελα στους ώμους της.



Η ειδική σε θέματα ρωσικών θεμάτων, Φιόνα Χιλ, θεώρησε ύποπτη την παρουσία της δίγλωσσης καλλονής, σύμφωνα με τους «New York Times».

«Καθώς ξεκίνησε η συνάντηση, η Φιόνα Χιλ έσκυψε και με ρώτησε αν είχα παρατηρήσει τη μεταφράστρια του Πούτιν, η οποία ήταν μια ιδιαίτερα ελκυστική μελαχρινή γυναίκα με μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο και υπέροχη φιγούρα», αναφέρει η Στέφανι Γκρίσαμ στο βιβλίο της.

«Μου είπε τότε πως υποψιάστηκε ότι η γυναίκα είχε επιλεγεί από τον Πούτιν ειδικά για να αποσπάσει την προσοχή του προέδρου μας», προσθέτει η Γκρίσαμ.



Στα social media, η Μπογιαρσκάγια αναφέρει ότι εργάζεται στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ και το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αν και στην Οσάκα, η Ρωσίδα διερμηνέας ήταν ντυμένη όπως αρμόζει σε μία συνάντηση ηγετών, στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ποζάρει όλο νάζι με ελάχιστα ρούχα .

Σε μία φωτογραφία, φοράει ένα διάφανο φόρεμα με χάντρες ενώ σε άλλη, ποζάρει με κατακόκκινα νύχια, ένα δερμάτινο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ ενώ τον λαιμό της στολίζουν χρυσές αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ