Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στηρίζει τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού


Τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα, 6 με 10 Οκτωβρίου, υποστηρίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, συμμετέχοντας στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός με στελέχη και επιχειρηματίες - μέλη του.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει περισσότερες από 3.500 συμμετοχές αθλητών και αθλούμενων από 35 χώρες, αποτελεί τη μεγαλύτερη δράση εργασιακού αθλητισμού διεθνώς και η ανάθεσή της φέτος από την WFCS (World Federation for Company Sport) στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, προσφέρει μια σπουδαία αφορμή στους εμπλεκόμενους στο επιχειρείν να «θυμηθούν» ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη «επένδυση» από το να φροντίζουν την υγεία τους και να μεριμνούν για την απαιτούμενη ευεξία, εξασφαλίζοντας την ισορροπία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.

Ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, με αφορμή τη διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, δήλωσε ότι «πέραν της ‘δια βίου μάθησης’ το Επιμελητήριο στηρίζει και τη ‘δια βίου άσκηση’, θεωρώντας ότι η βελτίωση της υγείας κάθε στελέχους, επιχειρηματία και εργαζόμενου, οδηγεί αφενός σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και άρα και στη μακροζωία, αφετέρου εξασφαλίζει καλύτερες επιδόσεις στην εργασιακή καθημερινότητα όλων. Εξάλλου, η ισορροπημένη σχέση μεταξύ πνεύματος και σώματος έχει καταδειχθεί ήδη από την αρχαιότητα, με βάση το ρητό: “νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ