Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα που δεν γνωρίζετε για το The Walking Dead (βίντεο)


Μία από τις πιο επιτυχημένες μετά- αποκαλυπτικές τηλεοπτικές σειρές τρόμου, το The Walking Dead που φέτος ρίχνει οριστική αυλαία, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικς των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard η δραματική σειρά του AMC έχει πολλά ενδιαφέροντα μυστικά, τα οποία σίγουρα δεν γνωρίζατε.

Ακόμη κι αν είστε φανατικός της σειράς και δεν έχετε χάσει ούτε ένα επεισόδιο.

Η αναλογία ανθρώπων- νεκρών είναι 1/ 5.000
Όταν πρόκειται για τον κόσμο που υπάρχει μέσα στο The Walking Dead, οι «περιπατητές» ξεπερνούν τους ζωντανούς με μια εκπληκτική αναλογία 5.000 προς 1.

Έκανε πρεμιέρα στο Χάλογουιν
Το πρώτο επεισόδιο, της πρώτης σεζόν της σειράς «Days Gone By», έκανε πρεμιέρα το 2010, ανήμερα του Χάλογουιν.

Η σάρκα που τρώνε οι περιπατητές είναι… ζαμπόν!
Αρχικά, ήταν καλυμμένο με σάλτσα μπάρμπεκιου για να είναι πιο νόστιμο για τους ηθοποιούς. Αλλά επειδή η σος χαλούσε το μακιγιάζ τους, πια το κρέας είναι εμποτισμένο μόνο με ξύδι.

Το τόξο του Ντάριλ πωλείται για 300 δολάρια
Αν είστε φαν του χαρακτήρα του Ντάριλ, αξίζει να γνωρίζετε ότι το χαρακτηριστικό του τόξο είναι ένα Horton Scout HD 125 και μπορεί να αγοραστεί στο Ebay για κάτι λιγότερο από 300 δολάρια.

Περισσότεροι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους ζωντανούς παρά από τους νεκρούς στην 3η σεζόν
Κατά τη διάρκεια της 3ης σεζόν, σημειώθηκαν 17 ανθρώπινοι θάνατοι. Στην πραγματικότητα 14 σκοτώθηκαν από συνανθρώπους τους, ενώ μόνο τρεις ήταν θύματα επιθέσεων περιπατητών.

Ο Νόρμαν Ρίντους επιλέχθηκε για άλλο ρόλο
Οι παραγωγοί και το casting της σειράς επέλεξαν τον Νόρμαν Ρίντους για το ρόλο του Μερλ, του αδερφού του Ντάριλ. Ωστόσο, τους άρεσε τόσο πολύ που δημιούργησαν τον χαρακτήρα του Ντάριλ από το μηδέν για να τον συμπεριλάβουν στο πρωταγωνιστικό καστ.

Αρχικά προοριζόταν για μίνι σειρά
Το Walking Dead υποτίθεται ότι προοριζόταν για μίνι σειρά, με όλους τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να σκοτώνονται από μία έκρηξη. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κοινού ήταν τέτοια που φέτος προβάλλεται στις μικρές οθόνες ο 11ος, και τελευταίος, κύκλος της σειράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ