Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μπραντ Πιτ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συγκατοίκηση του με τον Τζέισον Πρίστλεϊ


Πολύ πριν και οι δύο γίνουν αναγνωρίσιμοι και κάνουν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο να καρδιοχτυπούν, ο Μπραντ Πιτ και Τζέισον Πρίστλεϊ ήταν δύο νεαροί που ήθελαν να ασχοληθούν με την υποκριτική. Και φυσικά να τα βγάζουν πέρα οικονομικώς, βγάζοντας τα απαραίτητα για τα προς το ζην. Για να μπορούν, λοιπόν, να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους έκαναν ό,τι έκαναν εκείνη την εποχή και άλλοι νέοι που ασχολούνταν με την υποκριτική, προσπαθώντας να γίνουν αναγνωρίσιμοι και επιτυχημένοι. Συγκατοίκησαν.

Ο Πιτ τελικά κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και πιο λαμπερούς και επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας στη μεγάλη οθόνη καθώς και τα εξώφυλλα των περιοδικών, απασχολώντας το κοινό και με την προσωπική του ζωή και τις δύο μεγάλες σχέσεις του με την Τζένιφερ Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί. Από την άλλη, ο Πρίστλεϊ, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο εφηβικό δράμα του Fox «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210», στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε για μια δεκαετία, αναφέρει το thelist.com.

Αλλά πριν από όλη αυτή την επιτυχία, ο Πιτ και ο Πρίστλεϊ ήταν μόνο δύο εργένηδες που μοιράζονταν το ίδιο διαμέρισμα. Όταν, λοιπόν, ο Τζέισον Πρίστλεϊ δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Jason Priestley: A Memoir», το 2014, περιέγραψε την εμπειρία του να μοιράζεται ένα διαμέρισμα στο Βόρειο Χόλιγουντ με τον Μπραντ Πιτ, συνοψίζοντας πως «Ζούσαμε με νουντλς, μπύρες και τσιγάρα Marlboro Light».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στα απομνημονεύματά του, υπήρχαν, μάλιστα, και περίοδοι που οι δυο τους αποφάσιζαν να διασκεδάσουν με την έλλειψη της γενικότερης υγιεινής στο διαμέρισμά τους αποκαλύπτοντας πως «κάναμε διαγωνισμούς για το ποιος θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο χωρίς ντους και ξύρισμα. Ο Μπραντ πάντα κέρδιζε. Το να πηγαίνεις, όμως, σε μια οντισιόν σήμαινε ότι έπρεπε να περιποιηθείς τον εαυτό σου, κάτι που συνήθως έβαζε τέλος στο σερί».


Τελικά, οι ακροάσεις αυτές είχαν θετικά αποτελέσματα. Μέχρι το 1988 ο Πιτ επέλεξε ένα νέο διαμέρισμα και ζήτησε από τον Πρίστλεϊ (και τον τρίτο συγκάτοικό τους, Bernie Coulson) να πάνε μαζί του, αλλά ο Πρίστλεϊ επέλεξε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να επιστρέψει στο πατρικό του στο Βανκούβερ για σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά την απόκτηση του ρόλου του στην ταινία «Thelma and Louise» του 1991, η καριέρα του Πιτ απογειώθηκε και με τα «Legends of the Fall» και «Interview With a Vampire» του 1994, έγινε ένας πραγματικός σούπερ σταρ στο Χόλιγουντ, ενώ ο Τζέισον Πρίσλεϊ, φυσικά, έγινε Μπράντον Γουόλς στο προαναφερθέν «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, 90210», παραμένοντας στη σειρά στο μεγαλύτερο μέρος της προβολής της.

Στα απομνημονεύματά του, ο Πρίστλεϊ ήταν αρκετά ρεαλιστής και μετανιωμένος για το πώς κατέληξε η φιλία του με τον Πιτ. «Ο Μπραντ έφυγε και έκανε ταινίες σε όλο τον κόσμο, ενώ εγώ είχα κολλήσει σε ένα μέρος κάνοντας μια τηλεοπτική σειρά, μια εποχή που οι υπολογιστές και η επικοινωνία μέσω του ίντερνετ ήταν λέξεις σχεδόν άγνωστες, με αποτέλεσμα η φιλία μας να χαθεί μέσα στο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ