Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

«Νταής» ηλικιωμένος τραυμάτισε αστυνομικό με... κεφαλιά!


Ακόμη και οι καλύτεροι... σέντερ φορ θα ζήλευαν το γερό κεφάλι ενός ηλικιωμένου «νταή», που δεν δίστασε να... κουτουλήσει έναν από τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για παραβίαση δικαστικής απόφασης!

Η 61χρονη γυναίκα είδε ξαφνικά μπροστά της τον 68χρονο πρώην σύζυγό της, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ενώ το δικαστήριο του είχε απαγορεύσει να την πλησιάζει. Αφού διαπληκτίστηκε μαζί του χωρίς να καταφέρει να τον διώξει, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στο σπίτι.

Όμως, μόλις τους είδε ο 68χρονος, βγήκε εκτός εαυτού. Αφού τους εξύβρισε, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους και χτύπησε δυνατά με το κεφάλι του αυτό του ενός αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον! Παρά την αντίσταση που προέβαλε, τελικά συνελήφθη από τους υπόλοιπους και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Εκεί, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια, αντίσταση και παραβίαση δικαστικής απόφασης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Όμως, ο 68χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 61χρονης πρώην συζύγου του για εξύβριση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ