Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μέσα o Βιεϊρίνια ενόψει Σλόβαν, οριστικά εκτός ο Μουργκ


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης εναντίον της Σλόβαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς και να συμπεριλαμβάνεται, όπως είπε στις δηλώσεις του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα προγράμματά τους.

Για πρώτη φορά συμμετέχει σε αποστολή ο Μάριος Τσαούσης, που επέστρεψε το καλοκαίρι και έχει ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Β’, ενώ στην 23αδα συμμετέχει και ο Κυριάκος Γιαξής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ερχόμενο ματς. Αναλυτικά οι 23 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ