Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς είδε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τριάρα επί της Νίκης Βόλου

Αποχαιρέτησε με νίκη τις…άδειες κερκίδες!
Όση διαφορά δυναμικότητας και να υπάρχει ανάμεσα στους αντιπάλους, όση αυτοπεποίθηση και να δίνει η αίσθηση της Τούμπας, πάντα ένα κεκλεισμένων θυρών ματς κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος, δημιουργικός και υπέταξε τη Νίκη Βόλου με 3-0 στο τελευταίο του ματς (επιτέλους!) με άδειες κερκίδες. Αν ήταν και πιο εύστοχος το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις…



Μετά το καινούριο του συμβόλαιο, ο Κλάους ήταν αυτός που άνοιξε και το δρόμο προς τη νίκη. Παρότι ξεκίνησε το ματς με 2 πολύ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, στην τρίτη προσπάθειά του…σκόραρε στο 22ο λεπτό και έφτασε τα 3 γκολ φέτος σε 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το ημίχρονο τελείωσε μ΄αυτό το σκορ, παρότι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και από τον Κλάους και από τον Τζιόλη και από τον Μακ και από τον Σαλπιγγίδη με κοντινά και μακρινά σουτ, προβολές ή κεφαλιές.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να τελειώσει το ματς, χωρίς όμως τον Γιώργο Τζαβέλλα που έφυγε τραυματίας στην εκπνοή του ημιχρόνου με τράβηγμα στον προσαγωγό. Η ομάδα μπήκε δυνατά και μόλις στο 46ο διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φακούντο Περέιρα που ήταν μέσα σ΄όλα και θα ήταν άδικο να μην πετύχει αυτό το γκολ μετά από γύρισμα του Σκόνδρα. Η κατάσταση απλοποιήθηκε και η Νίκη Βόλου παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Ο MVP του ματς, Ρόμπερτ Μακ που έκανε τα πάντα, επιβραβεύτηκε με την εντολή να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης στο 80΄ λεπτό. Ο φορμαρισμένος Σλοβάκος ευστόχησε για το τελικό 3-0.

Όλη η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη στις εντολές του Άγγελου Αναστασιάδη και δεν υστέρησε κανείς. Εκτός του Μακ, πολύ δραστήριος ήταν ο Κλάους (παίζοντας κυρίως πίσω από τον Φακούντο), ο Ρατς, ο Περέιρα και ο Σκόνδρας που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να επαναλάβει ό,τι έκανε στον Πλατανιά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (Κατσικάς 46′), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (Μάρτενς 76′), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (Τζανδάρης 64′), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης

Νίκη Βόλου (Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (Μαχλελής 22′), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουχ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης (Κορέτα 83′)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ