Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο φίλαθλος του Εθνικού

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος χτυπήθηκε από φιλάθλους του Ηροδότου στον αγώνα των δύο ομάδων πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Λίγες ώρες αργότερα αρκετές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο εξέφρασαν την οδύνη τους για το γεγονός, είτε μέσω ανακοίνωσης, είτε μέσω των social media.

Ατρόμητος: "Με συναισθήματα θλίψης η ΠΑΕ Ατρόμητος και οι φίλαθλοι του Περιστερίου «υποδέχθηκαν» το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη που έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από τον ξυλοδαρμό του σε αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Εθνικού.

Δυστυχώς στέρησαν τη ζωή σε ένα νέο άνθρωπο με αγνά αισθήματα για την ομάδα του που το μόνο που ήθελε ήταν να την δει και να την χειροκροτήσει σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη ας είναι το τελευταίο κρούσμα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να κάνουμε ξανά την ίδια ευχή!".

Από την πλευρά το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού αποχαιρέτησε τον άτυχο φίλαθλο της ομάδας με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ συντετριμμένη από το άκουσμα της είδησης, εκφράζει τη θλίψη, την οδύνη και τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Κατσούλη, επί σειρά ετών αγνού φιλάθλου και υποστηρικτή της ομάδας μας, για τον τραγικό χαμό του.

Ο Κώστας απεβίωσε τα ξημερώματα καθώς δεν συνήλθε ποτέ από τις εγκεφαλικές βλάβες που του προκάλεσαν τα χτυπήματα που δέχθηκε από επίθεση ΑΝΑΝΔΡΩΝ οπαδών του Ηροδότου στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στις 14/09 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής.

Ήταν σε κώμα όλες αυτές τις ημέρες και οι γιατροί προσπαθούσαν να περιορίσουν τις βλάβες στον εγκέφαλό του. Τα τελευταία 24ωρα είχαν παρουσιαστεί επιπλοκές με αποτέλεσμα να υποκύψει τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/09.

Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας η απέραντη αγάπη και στήριξη σου από την κερκίδα προς την ομάδα μας, αλλά και το χαμόγελό σου που δεν έσβησε στιγμή από το πρόσωπό σου… Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Τα αδέλφια σου, Βασίλης, Δημήτρης, Μάνος…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ