Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αποχαιρετούμε τα καραβάκια και προετοιμαζόμαστε για χειμερινά δρομολόγια!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε και απαριθμώντας χιλιάδες επιβατών που εξυπηρετήθηκαν, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης αποχαιρετά προς το παρόν την πιλοτική εφαρμογή της τουριστικής θαλάσσιας συγκοινωνίας, ευχαριστώντας τους πλοιοκτήτες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΟΤΘ Γιώργος Τσαμασλής, «οι δράσεις μας δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε και χειμερινά δρομολόγια. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε σε επαφή με την κοινοπραξία Thessaloniki Waterways, προκειμένου να ανανεώσουμε τη σύμβασή μας και να λειτουργήσει η τουριστική θαλάσσια συγκοινωνία και το χειμώνα. Είναι ένα στοίχημα που καταφέραμε να κερδίσουμε και εφόσον ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία, προετοιμαζόμαστε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Σημειώνεται ότι η τουριστική θαλάσσια συγκοινωνία έδωσε άλλον «αέρα» στο τουριστικό προφίλ της Θεσσαλονίκης, καθώς κατά τους θερινούς μήνες πολλές χιλιάδες πολιτών, αλλά και επισκεπτών, επέλεξαν τα καραβάκια για να περιηγηθούν στις ανατολικές ακτές του Θερμαϊκού κόλπου και να γνωρίσουν την πόλη διά θαλάσσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ