Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νοκ άουτ ο Γλύκος, ελπίδες για Περέιρα

Με το βλέμμα στην Ευρώπη ξεκίνησε η εβδομάδα για το ΠΑΟΚ, αφού μετά το ματς με τον ΟΦΗ, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με την Γκινγκάμπ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ άφησε πίσω της ένα πρόβλημα. Ο Παναγιώτης Γλύκος στην τελευταία φάση του ματς δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και αποχώρησε με έντονους πόνους. Ο ποδοσφαιριστής μια μέρα μετά το χτύπημα με την περιοχή του τραύματος “κρύα” εξετάστηκε στην προπόνηση ενδελεχώς από τον Γιώργο Οικονομίδη και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση γόνατος.

Ο Γλύκος τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τίθεται νοκ άουτ από τον αγώνα με τη Γκινγκάμπ. Ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε μέρος της προπόνησης και έχει πιθανότητες να προλάβει να είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη την Πέμπτη.

Οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12.00 το πρωί της Τρίτης στην Τούμπα κι έπειτα θα πετάξουν για Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ