Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κάνεις δίαιτα, πας γυμναστήριο και τίποτα; Έχουμε λύση!

Εξαντλητικές δίαιτες, αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο ...και τελικά καταλήγετε μετά από λίγο διάστημα να βαριέστε και να τα παρατάτε; Δεν είσαστε οι μόνες. Οι περισσότεροι την... πατάνε έτσι!

Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην είσαστε υπερβολικοί. Ναι στην προσεκτική διατροφή, ναι στα workouts αλλά σε λογικά πλαίσια. Με αυτόν τον τρόπο δε θα 'φρικάρει' ο οργανισμός σας και επιπλέον θα αποκτήσετε υγιείς συνήθειες που θα μπορείτε να τις ακολουθείτε μια ζωή.

Για να μην ξεφεύγετε, λοιπόν, από το διατροφικό σας πρόγραμμα και για να μην κερδίζετε κιλά, η λύση έρχεται από το... ημερολόγιο! Ναι καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Obesity, οι γυναίκες που κατέγραφαν τι έτρωγαν, πότε το έτρωγαν, πόσες θερμίδες λάμβαναν και πόση ποσότητα έτρωγαν έτειναν να κερδίζουν λιγότερο βάρος από εκείνες που το αμελούσαν. Και αυτό γιατί η καταγραφή βοηθά στον έλεγχο του εαυτού μας, στον καλύτερο υπολογισμό των ημερήσιων θερμίδων που λαμβάνουμε και φυσικά στο να συμμορφωνόμαστε όταν κάνουμε μια ατασθαλία.

Χαρτί και μολύβι λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ