Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Μέσα από τη συνεργασία, θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα της Θεσσαλονίκης»

Ζητήματα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και τις υποδομές της, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον βουλευτή ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το Ρυθμιστικό σχέδιο, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως επίσης και για την ενίσχυση του ρόλου του λιμανιού, του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’ και του μετρό, στην κατεύθυνση της οικονομικής ανάπτυξης της πόλης.

«Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε είναι ότι πρέπει να εντείνουμε τις δράσεις εκείνες, οι οποίες θα βοηθήσουν τους πολίτες σε αυτή τη δύσκολη εποχή να αποφορτιστούν από τα μεγάλα φορολογικά βάρη των τελευταίων ετών», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και τάχτηκε υπέρ της συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε πως μέσα από τη συνένωση δυνάμεων, η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική. «Στόχος όλων είναι η πόλη να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για την περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ