Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Ήταν διαβασμένοι οι δολοφόνοι του παιδιού μου» (video)

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη. Ώρες μετά το θάνατο του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού ο πατέρας του Βασίλης Κατσούλης τόνισε ότι οι δολοφόνοι του παιδιού του ήταν… διαβασμένοι.

Εξήγησε ότι η οικογένεια ήθελε να δωρίσει τα όργανα του 46χρονου, αλλά δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή και κάτι τέτοιο δεν ήταν τελικά εφικτό. Μιλώντας για το συμβάν που τελικά οδήγησε στο θάνατο του Κ. Κατσούλη τόνισε ότι «δεν κατάφερα να εξηγήσω το μέγεθος του μίσους των χτυπημάτων. Ήταν διαβασμένοι δολοφόνοι» και συμπλήρωσε πως «είναι έργο φασιστικό… Δεν επρόκειτο για παιδάκια που πήγαν να παίξουν μπουνιές».

Ο αδελφός του φιλάθλου που υπέκυψε στα τραύματα του, Θ. Κατσούλης, υποστήριξε ότι «όταν βαράς από πίσω στο κεφάλι κάποιον με σιδερογροθιά θέλεις να τον σκοτώσεις».

Στο μεταξύ, την ώρα που έχουν προφυλακιστεί τρεις άνδρες για την υπόθεση, νέο έγγραφο που κατέθεσε ο δικηγόρος ενός από τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν στα επεισόδια που έγιναν τον Σεπτέμβριο –στα οποία είχε τραυματιστεί και ο Κ. Κατσούλης- «δείχνει» άλλον ένα δράστη.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ