Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ατύχημα στα γυρίσματα για το Κάτω Παρτάλι

Λαχτάρησαν οι «Κάτω Παρταλιώτες»! Ως γνωστόν, οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του Mega άφησαν για λίγο το τηλεοπτικό πλατό και βρέθηκαν στην πανέμορφη Σίφνο, προκειμένου να κάνουν γυρίσματα για τα νέα επεισόδια, που θα προβληθούν από το δεύτερο μισό της σεζόν.
Ενα ατύχημα όμως άλλαξε τα σχέδιά τους και έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά τους. Η τηλεοπτική Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) εξαιτίας μιας απροσεξίας παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε άσχημα το πόδι της. Ως φοβερή επαγγελματίας, φυσικά, δεν άφησε τον πόνο να την καταβάλει και φρόντισε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της (ακόμη και αν χρειάστηκαν μερικές σεναριακές αλλαγές λόγω του γύψου που φορούσε).

Τα γυρίσματα που θα απολαύσουμε με αιγαιοπελαγίτικο αέρα έγιναν στο λιμάνι των Καμαρών, στο ξενοδοχείο «Νύμφες» και σε πολλά μαγαζιά του νησιού.

Ο δήμαρχος της Σίφνου Ανδρέας Μπαμπούνης εξηγεί πώς έγινε η επαφή: «Οταν μάθαμε ότι το "Παρτάλι" πρόκειται να ταξιδέψει σε κάποιο νησί, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Θοδωρή Πετρόπουλο και μέσω του Γιώργου Δεπάστα, που είναι Σιφνιός, του κατέθεσα μια επιστολή προκειμένου τα γυρίσματα να γίνουν στον τόπο μας. Ετσι από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι και χτες τούς είχαμε κοντά μας. Προχθές κάναμε και ένα μικρο γλέντι με παραδοσιακή μουσική για να τους αποχαιρετήσουμε, που τους έμεινε αξέχαστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ