Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Παραιτήθηκαν οι... Βαρτζοπουλοκαστανιωτοπαναγιωτοπουλαίοι για να βάλουν υποψηφιότητα στις εκλογές!

Γράφει ο Bomber
Γνωστές έγιναν, σήμερα, οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, καθώς και των Γραμματέων Επικοινωνίας, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Ανδρέα Κατσανιώτη.
Οι Γενικοί Γραμματείς παραιτήθηκαν, προκειμένου να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, για να πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.
Ο Βαρτζόπουλος ο οποίος έβαζε... φιτίλια (μαζί με το άλλο αστροπελέκι, τον... σκουντούφλη Σταμάτη) κατά βουλευτών και υπουργών τόσο από την Α΄ όσο και από τη Β΄ Θεσσαλονίκης -ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα- στον Σαμαρά (που, όπως έχουμε ήδη προβλέψει από το καλοκαίρι είναι "τελειωμένος" λόγω του ΕΝΦΙΑ και της "σφαγής" των συνταξιούχων...) θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Όπου, βέβαια, όσο κι αν τον "σπρώξουν" από την Μητροπολίτου Ιωσήφ (οι δυο-τρεις καλοθελητές γλείφτες, γιατί οι υπόλοιποι του την έχουν φυλαγμένη...) θα φάει φούμο που θα είναι όλο δικό του...!

Από εκεί και πέρα υποψηφιότητα θα θέσουν ο Κατσανιώτης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας με τη Ν.Δ., στην Αχαία και ο Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία.

Σημαιώνουμε ότι όλοι οι Γραμματείς της κυβέρνησης, έχουν κώλυμα εκλογιμότητας εφόσον δεν παραιτηθούν 18 μήνες πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο των εκλογών, δηλαδή τον Ιούνιο του 2016. Τύποις και οι τρεις θα μπορούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ωστόσο το έπραξαν τώρα καθώς η πιθανότητα εκλογών τους πρώτους μήνες του 2015, λόγω της Προεδρικής εκλογής, είναι αυξημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ