Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ»

Την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας επισκέφθηκε χθες (Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Καράογλου ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο, συζήτησε με εκθέτες για την αναγκαιότητα να υπάρξει εξωστρεφής προσανατολισμός στην πραγματική αγορά και απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές (Επιμελητήριο Πιερίας και Δήμο Κατερίνης) για την επιμονή και τη συνέπειά τους να καθιερώσουν την ΕΒΕΠ ως «ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό, ο οποίος χρόνο με το χρόνο αναδεικνύει και εξελίσσει τον εμπορικό κόσμο ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας».

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντικό και ενθαρρυντικό το γεγονός της δυναμικής παρουσίας πολλών συμμετοχών εκτός Πιερίας», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «η 6η ΕΒΕΠ όχι μόνο θα ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις της εποχής, αλλά θα συμβάλλει για ακόμη μια χρονιά καθοριστικά στην προβολή του επιχειρείν, δίνοντας ώθηση σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και στην προοπτική σύναψης νέων εμπορικών συνεργασιών».

«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, «σπάζοντας κάθε χρόνο το ρεκόρ συμμετοχών εκθετών από όλη την Ελλάδα, αποδεικνύει ότι υπάρχει δυναμική στο χώρο του εμπορίου και στέλνει μήνυμα συνέπειας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ελληνική οικονομία περνά σταδιακά στη φάση της βιώσιμης ανάπτυξης και της βελτίωσης του επιχειρηματικού κλίματος. Για όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που παλεύουν καθημερινά να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους, οφείλουμε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας προς όφελος της οικονομίας μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Γιατί χωρίς ιδιωτικές επιχειρήσεις, δεν καταπολεμάται η μάστιγα της ανεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ