Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Για δέκατη συνεχή χρονιά ξεκίνησαν σήμερα, με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του σαββατοκύριακου, για παιδιά!

Οι πρώτοι μικροί μας φίλοι, οι εκκολαπτόμενοι μάγειρες, έβαλαν τους σκούφους και τις ποδιές τους και άναψαν τις κουζίνες! Προηγουμένως βέβαια φύτεψαν στο νέο μας δημιούργημα, τον κήπο του μουσείου, τα απαραίτητα μυρωδικά και λαχανικά, έτσι ώστε να έχουν άμεσα και με υγιεινό τρόπο, τη δική τους παραγωγή, με ότι υλικό χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τις υπέροχες συνταγές τους. Υπό την καθοδήγηση του σεφ και της ειδικής παιδαγωγού του μουσείου, έφτιαξαν το πρώτο υπέροχο μενού του εργαστηρίου υγιεινής διατροφής!

Με απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα μαθήματα των διαθεματικών μας εργαστηρίων! Θέατρο, μουσική, ζωγραφική... όλες οι εκφράσεις της τέχνης μαζί! σε μια δημιουργική και πολύχρωμη αρμονία... Μια χρωματιστή πόλη και η έννοια της μουσικής και του ρυθμού ήταν οι θεματικές ενότητες που προσεγγίστηκαν από τα μικρότερα και από τα μεγαλύτερα παιδιά, αντίστοιχα.

Τέλος, η πρώτη συνάντηση για το εργαστήρι θεατρικής αγωγής, ολοκληρώθηκε με τους θεατρίνους να ξεκινούν με τι άλλο, από μια εισαγωγή στη σκηνοθεσία και στην πλοκή μιας παράστασης!

Το επόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ολοκληρώνονται οι εγγραφές, σε όλα τα εργαστήρια.

Ραντεβού λοιπόν στο μουσείο, για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν στην πρώτη αυτή συνάντηση, το επόμενο Σάββατο, στις 9.30, με ακόμα περισσότερες λιχουδιές αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ