Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

όπου η ψυχανάλυση συναντά την λογοτεχνία
Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Λίλη Παπαδοπέτρου σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Κατεργασμένα Όνειρα" που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.


Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Λίλη Παπαδοπέτρου σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Κατεργασμένα Όνειρα".

Για το βιβλίο, την ψυχανάλυση αλλά και την λογοτεχνία των ονείρων θα μιλήσουν εκτός από την συγγραφέα οι: Νίκος Τακόλας (συγγραφέας), Αναστασία Ασλανίδου (φιλόλογος), Γιώργος Ιωαννίδης (ψυχολόγος, συγγραφέας).

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε...
Δεκαπέντε διηγήματα που προέρχονται από τον εσωτερικό κόσμο, τον κόσμο της ψυχής. Μιλούν για πράγματα καθημερινά που όμως ηχούν παράδοξα….
«Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αυτός που ξεπηδάει από μέσα μας. Νομίζουμε πως τον προκαλεί κάτι έξω από μας, όμως τον κουβαλάμε μέσα μας. Έτσι έγινε και με σας. Νομίσατε πως ο κίνδυνος ήταν οι ξένοι. Κι όταν αυτοί έφυγαν, σας έζωσε ο πανικός. Τρέματε τους Μυστικούς, δηλαδή τους ίδιους σας τους εαυτούς.»
Πώς τα ήξερε αυτά όλα; Μα ήταν μάγος, γι αυτό.

Γνωρίστε την συγγραφέα
Η Λίλη Παπαδοπέτρου γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Εργάσθηκε στη δημόσια εκπαίδευση επί 26 έτη. Τώρα ασχολείται με το συντονισμό ομάδων δημιουργικής αυτοέκφρασης μέσα από τη ζωγραφική και τη συγγραφή κειμένων.
Έχει λάβει μέρος σε δύο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει κάνει μία ατομική. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.
ΠΟΥ; cafe Ζώγια (Κομνηνών 18 | Λουλουδάδικα | Θεσσαλονίκη)

ΠΟΤΕ; Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Ένα ακόμη βιβλίο των Εκδόσεων iWrite
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.iWrite.gr | 2311 27 28 03 | info@iwrite.gr

Βρείτε μας στο Facebook
Copyright © 2014, Εκδόσεις iWrite All rights reserved.
iWrite | Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή | Δαιδάλεος
Βενιζέλου 63
54634
2311 27 28 03
Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ