Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

BJ Baldwin Ballistic Recoil2 (video)

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ken Block είναι πλέον και ο BJ Baldwin. Ο Ballisticόπως είναι το παρατσούκλι του τέσσερις φορές πρωταθλητή off road στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσίασε σήμερα το δεύτερο video της σειράς και για μια ακόμη φορά έκανε απίστευτα πράγματα με μια κατασκευή που ξεπερνά την έννοια του αυτοκινήτου όπως την κατανοούμε.



Μετά την επιτυχία που είχε το Recoil1, το Recoil2 αναμενόταν εδώ και πολλούς μήνες με διάφορα video να έχουν διαρρεύσει αφού τα γυρίσματα έγιναν στο Μεξικό. Ο BJ Baldwin εκεί αναστάτωσε μια ολόκληρη πόλη με τα περάσματά του και ακόμη πιο... χλιδάτο χαρακτήρα στο video έδωσε η ατραξιόν του Twitterκαι του Instagram, Dan Bilzerian μαζί με το σκύλο του, το ελικόπτερό του το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος και φυσικά τις κοπέλες με τα bikini και τα πλούσια στήθη.

Πέρα από όλα αυτά το Recoil2 έχει ορισμένα εντυπωσιακά περάσματα και αναμφίβολα έχουν επιλεγεί σημεία που δείχνουν τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού που κάποτε ήταν ένα Chevrolet off road και πλέον είναι το απόλυτο Trophy Truck του πρωταθλητή.

Απολαύστε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ