Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024

«Chef στην κουζίνα σας» σήμερα μαγειρεύει μοσχαράκι μπουργκινιόν, μπουρίτος με γύρο κοτόπουλου και άλλες νοστιμιές


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει βίδες με μυκονιάτικο λουκάνικο, βολάκι Άνδρου και πέστο λιαστής ντομάτας. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα κλασικό γαλλικό πιάτο με βαθιά νοστιμιά: Μοσχαράκι μπουργκινιόν και αμέσως μετά σειρά έχει μία fusion λιχουδιά: πρωτότυπα μπουρίτος με γύρο κοτόπουλου. Ακόμα, μαθαίνουμε τι είναι το περίφημο χατσαπούρι, το οποίο ο Βαγγέλης φτιάχνει ακολουθώντας την αυθεντική συνταγή για την πεντανόστιμη ζύμη και τη γέμιση τυριών. Και στην ώρα του γλυκού, έρχεται ένα αφράτο και αρωματικό ανάποδο κέικ μήλου με καρύδια και καραμέλα.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας. «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ