Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 στις 3 Ιανουαρίου 2024 στην Τούμπα. Η ομάδα της Κρήτης είχε καταφέρει να πάρει δύο ισοπαλίες από τον Δικέφαλο την σεζόν 2022-23 στο Ηράκλειο και στην Τούμπα, ενώ την περσινή περίοδο επικράτησε με 1-0 στην έδρα της για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτή η νίκη του ΟΦΗ στον Α’ Γύρο της σεζόν 2023-24 στην Κρήτη, έβαλε ένα τέλος στο αήττητο σερί που είχε ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για δώδεκα διαδοχικά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Σε αυτές τις 12 αναμετρήσεις υπήρξαν εννέα νίκες του ΠΑΟΚ και τρεις ισοπαλίες.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου 1968, στο ντεμπούτο του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική/Super League για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1968-69. Το 4-1 γράφτηκε με δύο γκολ του Κούδα και από ένα των Ασλανίδη και Λάζου, ενώ το πρώτο της ιστορίας του ΟΦΗ στην κατηγορία σημείωσε ο Θανάσης Καρακυριάκος στο 60ο λεπτό.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 2-0 με οκτώ εμφανίσεις, ενώ το 1-0 έχει επτά παρουσίες. Ακολουθεί το 3-0 με πέντε, ενώ η λευκή ισοπαλία έχει εμφανιστεί πέντε φορές.

Ο Γιώργος Κούδας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Τσούμπα Άκπομ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – ΟΦΗ με πέντε γκολ. Για τον ΟΦΗ, ο Μάουρο έχει σημειώσει τρία γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
  • 47 ΑΓΩΝΕΣ
  • 38 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
  • 8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 1 ΝΙΚΗ ΟΦΗ
  • ΓΚΟΛ: 109-20

Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της Super League με τον ΟΦΗ να τον κοντράρει στην έδρα του.

Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου προχωράει σε «ξήλωμα» τον Σάστρε και Ότο μετά την κακή τους εικόνα φέτος ψάχνοντας αντίδραση για τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Από την άλλη ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ανταγωνιστικός φέτος με τους Κρητικούς να βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΟΦΗ θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό Novasports Prime στις 21:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ