Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Το πιο άβολο ραντεβού στην ιστορία του First Dates: «Μου αρέσουν πράγματα που έχουν να κάνουν με την ανύψωση»


Τον έρωτα, για δεύτερη φορά σε ριάλιτι, έψαξε να βρει η Ελένης στο First Dates που παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Πέμπτης, στο STAR. Το συγκεκριμένο ραντεβού από τα πρώτα κιόλας λεπτά εξελίχθηκε στην απόλυτη τραγωδία...

Από την πρώη κιόλας ματιά που έριξε στο ραντεβού του στο First Dates, o Φάνης απογοητεύτηκε! «Είναι λίγο κοντή και δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που φορούσε... πολύ ανοιχτό και κοντό» είπε αρχικά ο παίκτης που ήρθε στο τηλεπαιχνίδι για να βρει το άλλο του μισό.


Αμοιβαία ήταν και τα αισθήματα της Ελένης όμως, η οποία τόνισε ότι με το που τον είδε, ήθελε να φύγει αλλά κάθισε γιατί δε θέλησε να τον προσβάλει.

Τα πράγματα όμως πήγαν ακόμα χειρότερα όταν ήρθε η σερβιτόρα για να παραγγείλουν. Εκεί, ο Φάνης θέλησε να μάθει τι είναι το πράσινο πιπέρι, φέρνοντας σε αμηχανία τόσο τη συνοδό του, όσο και την υπάλληλο του εστιατορίου.

Η συζήτηση έγινε ακόμα πιο άβολη όταν ο Φάνης ρώτησε την Ελένη με τι ασχολείται, με εκείνη να του απαντάει ότι της αρέσουν τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την... ανύψωση.

Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει με πολύ καυστικό τρόπο το καταστροφικό αυτό ραντεβού με τις υπέροχες άβολες στιγμές απελπισίας των δύο παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ