Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Κροκόδειλος σκότωσε ταξιδιώτη που επισκέφτηκε το Κονγκό: Οι φίλοι του κατέγραψαν την επίθεση (βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες)


Το ταξίδι τριών ανδρών στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό πήρε μια καταστροφική τροπή, καθώς ένας εκ των τριών έχασε τη ζωή του. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Στα χρονικά της περιπέτειας, η τραγωδία συχνά παραμονεύει στις σκιές, έτοιμη να χτυπήσει όταν δεν το περιμένει κανείς. Για τους Chris Korbulic, Ben Stookesberry και Hendri Coetzee, μια αποστολή με καγιάκ στον ποταμό Lukuga στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό τον Δεκέμβριο του 2010 υποσχόταν συγκινήσεις γεμάτες αδρεναλίνη και αχαρτογράφητα νερά. Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε ως αναζήτηση για εξερεύνηση μετατράπηκε γρήγορα σε μια οδυνηρή ιστορία επιβίωσης και απώλειας, καθώς οι άνδρες συνάντησε ένα αρπακτικό που καραδοκούσε κάτω από την επιφάνεια, ένα αρπακτικό που θα αφαιρούσε τη ζωή του φίλου τους.

Οι Korbulic, Stookesberry και Coetzee δεν ήταν άγνωστοι στους κινδύνους του ποταμού. Με χρόνια εμπειρίας στην πλοήγηση σε ύπουλα ορμητικά ρεύματα νερού, ξεκίνησαν το ταξίδι τους με προσοχή, έχοντας πλήρη επίγνωση των πιθανών απειλών που αποτελούσαν οι ιπποπόταμοι και οι κροκόδειλοι που κατοικούσαν στα νερά της περιοχής.


Ωστόσο, παρά την επαγρύπνησή τους, η τραγωδία χτύπησε όταν οι άνδρες συνάντησαν ένα τμήμα του ποταμού με πλάτος περίπου 100 μέτρων, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ακούσια χώρια. Σε αυτή τη στιγμή του αποχωρισμού τους η καταστροφή χτύπησε, καθώς ένας τεράστιος κροκόδειλος βγήκε από τα σκοτεινά βάθη, εξαπολύοντας μια γρήγορη και βίαιη επίθεση στο καγιάκ του Coetzee.

Ο κροκόδειλος έπιασε τον αριστερό ώμο του Coetzee, σέρνοντάς τον κάτω από την επιφάνεια με τρομακτική δύναμη. Οι Korbulic και Stookesberry δεν μπορούσαν παρά να παρακολουθούν με τρόμο τον φίλο τους να σέρνεται προς τον πρόωρο θάνατό του, ανήμποροι να επέμβουν απέναντι στην πρωτόγονη μανία της φύσης.

Αναπολώντας την οδυνηρή δοκιμασία, ο Korbulic διηγήθηκε το αίσθημα σοκ και δυσπιστίας που τον κατέλαβε μετά την επίθεση. Με τον φίλο τους να έχει χαθεί και το φάσμα του κινδύνου να ελλοχεύει, οι δύο εναπομείναντες καγιάκερ πήραν την αγωνιώδη απόφαση να κωπηλατήσουν προς τα κάτω και να αναζητήσουν καταφύγιο σε ένα κοντινό χωριό, όπου μοιράστηκαν τα τραγικά νέα με τους εμβρόντητους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ